Skrevet: tirs. 4 feb. 2020

Yder du dit bedste? Invitation til arrangement om organisationspsykologi for tech-people

Yder du dit bedste?

Og yder dine kolleger deres bedste? Hvis I arbejder i teams, der er større end 3-5 personer, er det sandsynligt, at hverken du eller dine kolleger yder optimalt.

Hvis du vil vide mere så kan du møde os i Aarhus d. 23. april og 19. maj hvor vi i samarbejde med DANSK IT
afholder et arrangement om organisationspsykologi for tech-people med hver to sessions.

De fire sessions i København er desværre allerede fuldt booket, men vi arbejder på at gentage succesen. Følg med på LinkedIn og Miracle.dk hvor de vil blive annonceret.

Læs mere og tilmeld dig her: https://llk.dk/abbsmm
Brug koden “Miracle” ved tilmelding for gratis adgang.

Session 1: Den menneskelige faktor
Beslutningspsykologi og fravær af rationaler – hvad betyder det for vores evne til at være innovative og tilpasse os nye krav til hastighed? Vi indleder vores 360° tema med et kig på adfærdsøkonomi: Vi mennesker er ikke rationelle ret længe ad gangen. Homo-økonomicus findes ikke, og det er godt at vide, når vi lægger strategi, sidder i møde eller vil have noget til at ske.

Session 2: Yder du dit bedste?
I anden session kigger vi på fraværet af diversitet i dansk virksomhedskultur, og på hvordan vi døjer med begrebet “mes connaissance” eller “systematisk fejlindsigt i egen praksis”. Vi har en del antagelser om os selv, der ikke nødvendigvis er kalibreret med omgivelsernes opfattelse af os. Et hurtigt reality check.

Session 3: Ligger I underdrejet i IT-afdelingen?
Tænk lige over følgende: Det er blevet underskudsgivende for forsikringsselskaberne at sygeforsikre os. Ikke fordi vi skal i kræftbehandling, eller fordi vi skal vokse rigtigt sammen efter skiferien, men fordi mange af os får stress. Hvordan forholder vi os så til det? Det tager vi hul på her i session 3.

Session 4: Beslutningspsykologi
Her i den fjerde og sidste session om organisationspsykologi for tech-people kigger vi på de roller, der indtager mødelokalet, og hvordan du kan flytte vindretningen fra modvind til medvind. Det handler om at forstå fire emotionelle positioner. Og så laver vi et par afstikkere til begreber som future-pacing, loss-aversion og social proof.

Læs mere og tilmeld dig her

Har du spørgsmål om arrangementet så kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 5374 7167
ukr@miracle.dk