fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

itSMF Konference 2023

IT Service Management i den digitale virkelighed

Den moderne ”digitale generation” går ud fra, at teknologier og services virker døgnet rundt, uden afbrydelser og forhindringer, og at man kan udføre opgaver – uafhængigt af tid og sted og platform.

Teknologier og services, giver løfter om sammenhæng på tværs af områder og sektorer som aldrig tidligere. Det uanset om det er analogt eller digitalt.

Mød kolleger, netværk og vær med til at tage temperaturen på IT Service Management i 2023, når der afholdes konference og Generalforsamling for itSMF i hjertet af København.

På konferencen kan du bl.a. møde EU-parlamentariker Morten Løkkegaard, Sekretariatsleder hos Digitaliseringsstyrelsen Michala Høg Daimar og vores egen Innovationsdirektør, Ursula Krogsbøll. Hun holder oplæg, om hvordan du sætter et agilt hold, og hvordan du får styr på produktivitet, forudsigelighed og organisatorisk ro – midt i din agile hverdag.

Det er den 15. marts i BLOX i København, hvor heldagsprogrammet skydes i gang 8:30 og rundes af med en hyggelig netværksmiddag.

Du kan læse mere om arrangementet og købe din billet her

Ursula Portræt 2022

Ursula Krogsbøll har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital Strategi og Innovation hos Miracle A/S.

Ursula kan få ting til at ske og har bred praktisk erfaring fra den virkelige verden med facilitering af innovationsprojekter og implementering af strategi.

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it