Skrevet: man. 5 nov. 2018

Teamwork Family – Til kamp mod skilsmissekonflikter

Miracle har hjulpet en nystartet virksomhed med en fremragende forretningsidé.

Teamwork Familys mål er at eliminere skilsmissekonflikter før de opstår. Online-tjenesten guider skilsmisseforældre gennem samværsaftale, bodeling og fortsatte fælles udgifter – og samler det hele i ét overblik med én dynamisk kalender.
Teamwork Family og Miracle har bygget systemet, som  er gået live.

Lav gennemarbejdede aftaler

Teamwork Familys mål er at skabe gode rammer for dialog omkring de mange praktiske spørgsmål, en skilsmisse rejser – særligt hvis der er børn med i billedet. Følger du guiden, ender du blandt andet op med en gennemarbejdet samværsaftale og en dynamisk kalender, der tilsammen giver skilsmisseforældre et solidt fundament for det nye kapitel i deres forældreskab.

”Jeg ville gøre det bedre”

Richardt Deleuran, manden bag Teamwork Family, er selv både skilsmissebarn og skilsmisseforælder. Som en konsekvens af hans forældres skilsmisse, så han ikke sin far i 10 år.

”I 2015 måtte jeg indse, at jeg skulle skilles fra moren til mine to små børn. Da besluttede jeg mig for at gøre det bedre end mine forældre.”

Teamwork Family giver overblik 

Richardt og hans ekskone lavede en detaljeret aftale om både samvær, bodeling og fortsatte udgifter til deres fælles børn, som har været med til at danne grundlaget for Teamwork Family. Men også eksperter indenfor familieret, børnepsykologi og familierådgivninghar bidraget til Teamwork Family.

Resultatet er et produkt, der samler de store linjer og giver overblik over detaljerne i skilsmisseprocessen. Kender du nogen, der skal skilles? Så gør dem en tjeneste og fortælle dem om Teamwork Family.

#WeCare

Læs mere om Teamwork Family

Kontakt