Aalborg App

Skrevet: fre. 24 nov. 2017

Ta’ P-pladsen med i lommen

Ingen kører forgæves med Aalborg Citys P-app.

7.500 har allerede downloadet app’en, som viser vej til den nærmeste, ledige parkeringsplads i midtbyen – og nu findes app’en også til Android…

Sådan skriver Aalborg City i deres månedlige magasin. Læs mere her

“Først var den udviklet til alle de kunder, der bruger en iPhone og styresystemet iOS. Nu er Aalborg Citys parkerings-app også udviklet til Android, så nu kan praktisk talt alle få glæde af den software, der viser kunderne hen til den nærmeste, ledige parkeringsplads i Aalborgs midtby.

Det er det lokale softwarefirma Miracle, der har udviklet den populære app, som allerede er downloadet af 7.500 brugere. Business Development Manager Peter Melvig fortæller, at han ser mange muligheder og et stort potentiale i app’en for både butikker og besøgende i Aalborg midtby. Nogle i den nære fremtid og andre længere ude i horisonten.”

Viser vej

“Aalborg Citys parkeringsapp indeholder flere lag. Således er det muligt for kunder allerede hjemmefra at planlægge besøget i midtbyen ved at søge på aktuelle ledige parkeringspladser. Når app’en er aktiv, vil den ved hjælp af internettet med få minutters mellemrum, så brugeren hele tiden får et overblik over den aktuelle parkeringssituation. App’en ved, hvor brugeren befinder sig og vil tilbyde de tre nærmeste, ledige parkeringsmuligheder. Kunden vælger den, der umiddelbart passer bedst til det aktuelle ærinde og trykker “naviger”, hvorefter app’en dirigerer brugeren hen til den ønskede parkeringsplads. Når bilen kører ind på p-pladsen, opdateres parkeringssituationen automatisk.

– Med den seneste opdatering af Aalborg Citys parkerings-app er vi med til at sikre julehandlen for medlemmerne af Aalborg City, ligesom vi gør det lettere for endnu flere kunder at finde parkering og komme ind og handle de julegaver, der står på ønskesedlen – så det gerne skulle blive en god jul for alle, slutter Peter Melvig.”

Alle ydelser

“Miracles konsulenter udvikler på alle de førende teknologiske platforme og leverer alle ydelser fra analyse og idé, over udvikling og implementering, til drift og hosting, lokalt eller i skyen. Miracles referencer tæller større projekter hos blandt andre Grundfos, Bestseller, Gyldendal og mange offentlige kunder herunder Moderniseringsstyrelsen, Brugerklubben SBSYS og De Danske Universiteters Økonomisammenslutning ØSS.”

 

 

Læs mere her

Vil du hører mere? Kontakt

Peter Melvig

Business Development Manager

Ring på +45 2177 4717
pem@miracle.dk