Skrevet: fre. 31 mar. 2017

Brugerklubben SBSYS og Miracle går sammen i nyt spændende samarbejde

Miracle har vundet udbuddet ’IT-tjenesteydelser i form af udvikling og vedligeholdelse af IT-systemet SBSYS ESDH’ for Brugerklubben SBSYS.

Brugerklubben SBSYS er en digital andelsbevægelse for mere end 30 kommuner, samt en række offentlige og halvoffentlige institutioner. SBSYS er et sags- og dokumenthåndteringssystem, som udvikles i tæt samarbejde med de sagsbehandlere, der anvender systemet til blandt andet dagsorden og journalføring.

Miracle er stolt over at kunne annoncere sig som vinder af udbuddet og glæder sig til at løfte opgaverne med videreudvikling og transformering af SBSYS i tæt samarbejde med Brugerklubben de næste fire år.

Udover at modernisere og refaktorere dele af koden, skal udviklingen sikre et flyt fra en klient/server-applikation til en mere hændelsesdrevet arkitektur. Dette vil gøre det muligt for kommunerne og andre brugere at bygge platformsuafhængige applikationer oven på systemet, som kan målrettes forskellige brugergrupper og devices og udvikles af forskellige leverandører.

Om det kommende samarbejde udtaler Anders Bjært Sørensen, formand for forretningsledelsen i Brugerklubben SBSYS: ”Jeg har stor tiltro til, at Miracle, med deres profil som dygtige IT-håndværkere og erfaring fra lignende moderniseringsprojekter fra andre offentlige systemer, vil skabe et godt og solidt fundament for den kommende videreudvikling af SBSYS-ESDH systemet. Dette udbud realiserer vores strategiske mål om at sikre en flerleverandøradgang til SBSYS og derved sikre åbenhed, samt bred og nytænkende anvendelse af de mange forretningskritiske data i SBSYS-ESDH systemet.”

Med Miracle som leverandør får Brugerklubben  en partner i øjenhøjde med det gode samarbejde i højsædet: ”Et tæt samarbejde med Brugerklubben SBSYS og de øvrige leverandører er en væsentlig del af succesen og det slutprodukt, Brugerklubbens medlemmer får i fremtiden”, siger Miracles administrerende direktør, Jan Skelbæk, som selv vil deltage i projektet som en del af styregruppen, og fortsætter: ”Jeg glæder mig meget til opgaven, og jeg vil gøre mit til, at mine erfaringer fra blandt andet leverandørudvalget under Statens IT-projektråd med formålet ’at fremme det gode kunde- og leverandørsamarbejde’, kommer Brugerklubben SBSYS til gode.”

Vil du vide mere så kontakt os her