fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, der skaber værdi for vores kunder

Med vores partnerskaber holder vi os skarpe og skaber værdi for vores kunder. Vi rådgiver omkring teknologivalg, og vi er stolte af at være partnere med en række af de væsentligste aktører.

Red Hat Samarbejdspartner

Red Hat Premium business partner med fokus på Middleware, Datacenter og Infrastruktur.

Vi er den højest certificerede og akkrediterede partner i Norden og kan rådgive og implementere hele Red Hats løsningsportefølge.

Desuden forhandler vi subscriptions på Red Hats produkter og kan tilbyde den bedste pris til vores kunder, sammen med rådgivning om brug af produkterne.

Som det stærkeste Open Source-hus i Danmark ved vi, hvilken innovationskraft der er i Open Source. Vi sikrer, at vores kunder kan afvikle det under trygge forhold med den sikkerhed og support, der skal til for at køre kritiske applikationer og infrastruktur.

Miracle er, som den eneste virksomhed i Danmark, gennem akkrediteringer fra Red Hat, anderkendt som Red Hat Container Platform Specialist. En markant bekræftelse af at være Danmarks stærkeste open source partner.

Vi rådgiver om og implementerer Jira, Confluence samt en række plugins fra Atlassian og partnere.

Vores fokus er på Jira Software, Confluence og ikke mindst Jira Servicedesk, som binder udvikling, support, QA og forretningen sammen i en række stærke værktøjer, som supplerer og integrerer med hinanden.

Desuden forhandler vi licenser til alle Atlassians produkter og kan yde rådgivning omkring licenskøb.

Med køb af licenser gennem Miracle giver vi adgang til den dansktalende servicedesk, som kan svare på alle jeres brugs- og opsætningsspørgsmål omkring Atlassians produkter.

Microsoft Solutions Partner

Vi er Microsoft-partner med fokus på udvikling og cloud services på Azure. En lang række af vores kunder benytter Microsofts teknologi, og vi kan derfor rådgive om dels applikationsudvikling, men også hvordan infrastruktur og services i Azure kan udnyttes i et fleksibelt og ofte hybridt setup.

Miracle er Danmarks største leverandør af Oracle HCM Suite og Oracle ERP Suite. Med en række store, danske kunder på begge applikationer har vi vist, at man kan køre helt centrale applikationer i Oracle Cloud som services.

Vi kan rådgive om, hvordan I udnytter det fulde potentiale i den omfattende applikations-portefølje i Oracle Application Cloud, og hvordan det bindes sammen med jeres andre systemer.

Google cloud - samarbejdspartner

Miracle er Google Cloud Platform partner og kan rådgive om Google Cloud services og hvordan de bedst udnyttes til migrering og modernisering er din forretning.

Miracle er IBM Business Partner med fokus på IBM Cloud. Især omkring sikkerhed og compliance er IBM Cloud interessant, specielt for finansielle institutioner kan der være store fordele ved IBM Cloud.
Miracle kan rådgive om og implementere løsninger i IBM Cloud.

 

Vi er Adobe Partner med speciale i Adobe Experience Manager. Igennem en 10-årig periode har vi leveret udvikling på Adobe Experience Manager til nogle af de største installationer i Danmark. Vi har lavet over 200 sites, og vi ved derfor, hvordan systemet virker til bunds.

Vi har leveret både til on-premise og til cloud installationer og forstår at udnytte potentialet i det meget omfattende CMS system som Experience Manager er.

Som Sysdig-partner kan vi rådgive om Sysdigs sikkerheds- og overvågningssoftware til containerbaseret infrastruktur.

Sysdig er det perfekte match for alle, der kører Kubernetes på OpenShift, Rancher m.fl. for avanceret sikkerhed og bedre overvågning. Miracle kan som Sysdig-partner hjælpe med rådgivning og licenser og i samarbejde med Sysdig implementere løsningen på jeres platforme.

Kom godt i gang

Har I spørgsmål til og om Miracle, vores tilgang, teknologier eller vores erfaring, så tag gerne fat i os til en uformel snak.

 

Jan Skelbæk
CEO
phone 5374 7170
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it