Vi forstår at udnytte potentialet i Open Source

Det er vi gode til

Vi har nogle af danmarks dygtigste Red Hat specialister, lige fra infrastruktur, RHEL og Storage til Middleware, OpenShift og Hybrid Cloud løsninger.
Vi kan opsætte, overvåge og optimere jeres Red Hat systemer.
Vi kan udvikle og integrere med Red Hats produkter.
Vi har stor erfaring med at rådgive og drive forandringer i organisationer igennem, som tager ny teknologi i anvendelse og derfor skal arbejde sammen på nye måder.

Services

Rådgivning

Vi har arbejdet med Red Hat siden 2006, så vi har stor erfaring i hele produktporteføljen og kan rådgive jer i brug af Red Hat software, hvilke muligheder der er. Hvad i skal være opmærksomme på, hvor der kan være alternativer samt omkring open source generelt.

Integration

Vi har set det meste indenfor integration og kan integrere alt, der har et interface af den ene eller anden slags.
Vi laver en arkitektur der er fejltolerant og som kan håndtere de datamængder i har brug for at sende igennem.
Vi har forstand på konvertering af data og kan implementere de løsninger der sikrer valide dataforsendelser.
Med Camel og AMQ som en del af JBoss Fuse, kan vi håndtere alle integrationsopgaver.

Subscriptions

Med dybt kendskab til Red Hat´s produkter og hvordan de er licenseret, kan vi rådgive om Red Hat´s subscription model og sælge jer de korrekte subscriptions som gør at i både nu og i fremtiden er korrekt licenseret uden at betale for meget.

Operativ systemer

Med nogle af Danmarks højest certificerede linux specialister, kan vi sikre at jeres linux installation er korrekt opsat, patchet og overvåget.
Vi hjælper gerne med implementering, migrering, optimering og sikkerhedspatchning af jeres infrastruktur.

OpenShift

Med OpenShift har i mulighed for jeres egen platform, uanset om den skal hostes lokalt eller i en public cloud, så kan vi hjælpe med opsætning, uddannelse, overvågning og transformation af arbejdsgange så i kan udnytte det fulde potentiale i platformen

DevOps

Vi har stor erfaring med at træne organisationer omkring nye samarbejdsformer, hvor DevOps og dicilpiner som CI/CD og automatisering spiller en stor og vigtig rolle. Vi kan guide og coache teams, indgå i kortere eller længere forløb, der klæder jeres udviklings- og driftsafdelinger på til en ny måde at arbejde sammen på.

Red Hat Enterprise Linux v.8 er den nyeste udgave af Red Hat´s operativ system. Vi er uddannet på v.8, men naturligvis også på ældre versioner, så vi kan hjælpe uanset niveau.

OpenShift er svaret, når der skal fart på udviklingen.
Avanceret container teknologi, baseret på blandt andet Docker og Kubernetes, gør OpenShift til det foretrukne valg for kunder der ønsker en platform til deres DevOps teams.
OpenShift gør det muligt at arbejde på helt nye måder omkring udvikling og drift af IT-systemer.

Cases

Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk