Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Publikationer

Publikationer om processer og produkter – måske noget der også kan fange jeres interesse.

Alle udgivelser kan ses online, men de kan også bestilles ved at skrive til os 

Den lille røde mock up med gris

En hurtig guide til sunde IT-projekter!

Klassiske projektmodeller har kostet dyrt både i kalendertid, arbejdstimer og projektlederliv. De er fra en tid, hvor vi troede vi kunne planlægge, forudsige og orkestrere detaljeret. Og de passer sjældent ind i en verden, hvor vi taler om known unknowns og  unknown unknowns. Derfor må vi revurdere vores best practices: Matcher de fortiden eller nutiden?

Arbejder du med digitalisering og it projekter så er der her fem enkle principper, der hjælper de gode projektprocesser på vej.  Vi deler dem gerne med dig, og håber du vil dele dem med dine venner, kolleger og chefer.

Skriv til rie@miracle.dk og fortæl hvilken postadresse vi skal skrive på kuverten, så er du allerede kommet godt fra start her i 2022.

Du kan også læse Miracle Lille Røde 2022 lige her

Start jeres rejse i dag

Har I svært ved at finde tiden til innovation og nyudvikling, og er I bekymrede over, at der er for meget status quo og for lidt transformation?

Så er vores  Applikation, Modernization og Migration-program måske noget for jer. Læs meget mere om det i denne folder, på sitet her eller skriv til os, hvis vi skal sende et par trykte eksemplarer af folderen afsted til jer.

Sådan kommer I fra idé til lancering på 12 uger

Det er de færreste, der kan melde sig helt ud af hverdagen for at være innovative. Fast Track Development gør det muligt at udvikle nye, spændende services uden at beslaglægge hele jeres båndbredde, så I stadig kan passe jeres daglige arbejde.

Læs folder om Fast Track Development her eller læs mere på sitet.

Miracle er Atlassian Gold Solution Partner

Og det er vi rigtig stolte af. Vi har samlet et overblik over produkter og services, vi kan levere, i denne folder. Læs i øvrigt mere om Atlassians løsninger på sitet her.

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it