fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Publikationer

Publikationer om processer og produkter – måske noget der også kan fange jeres interesse.

Alle udgivelser kan ses online, men de kan også bestilles ved at skrive til os 

Få det bedste ud af det, du allerede har!

I år sætter vi perspektiv på organisatorisk formåen og trækkraft. Opnår vi det, vi kan og skal, med de ressourcer vi har? Er vi opmærksomme på, hvor meget vi måske hælder ud med badevandet? Kan vi skabe markant bedre resultater indenfor den ramme, vi allerede har?

Det er vores oplevelse, at de fleste organisationer har et stort uforløst potentiale. Det handler bare om at få øje på det, så det kan komme i spil…

Kom godt fra start i 2023: Skriv til rie@miracle.dk og fortæl hvilken postadresse, der skal stå på kuverten – så sender Rie fluks et eksemplar med posten til dig.

Du kan også læse Knowits lille Miracle 2023 lige her

Sådan kommer I fra idé til lancering på 12 uger

Det er de færreste, der kan melde sig helt ud af hverdagen for at være innovative. Fast Track Development gør det muligt at udvikle nye, spændende services uden at beslaglægge hele jeres båndbredde, så I stadig kan passe jeres daglige arbejde.

Læs folder om Fast Track Development her eller læs mere på sitet.

Start jeres rejse i dag

Har I svært ved at finde tiden til innovation og nyudvikling, og er I bekymrede over, at der er for meget status quo og for lidt transformation?

Så er vores  Applikation, Modernization og Migration-program måske noget for jer. Læs meget mere om det i denne folder, på sitet her eller skriv til os, hvis vi skal sende et par trykte eksemplarer af folderen afsted til jer.

Miracle er Atlassian Gold Solution Partner

Og det er vi rigtig stolte af. Vi har samlet et overblik over produkter og services, vi kan levere, i denne folder. Læs i øvrigt mere om Atlassians løsninger på sitet her.

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it