Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Publikationer

Publikationer om processer og produkter – måske noget der også kan fange jeres interesse.

Alle udgivelser kan ses online, men de kan også bestilles ved at skrive til os 

Få succes med jeres faglighed!

Miracles Lille Røde 2021 handler om implementering af strategi. Det gør den, fordi det er noget, de fleste af os bøvler med fra tid til anden. Det er ikke så let at implementere strategi og få tingene til at ske. De rigtige ting. Det handler bl.a. om at undgå brændende platforme, fordi det er forbundet med en masse tab – også af alt det, der faktisk fungerer. Og så handler det om, at strategi ikke kun er noget, vi arbejder med ved festlige lejligheder. Miracles Lille Røde 2021 er en enkel køreplan til hverdagsstrategi. Fordi det er det, der tæller: De ting vi gør til hverdag.

I kan læse Miracles Lille Røde 2021 her eller skrive til os for at få den eller tidligere års “Små Røde” tilsendt.

Start jeres rejse i dag

Har I svært ved at finde tiden til innovation og nyudvikling, og er I bekymrede over, at der er for meget status quo og for lidt transformation?

Så er vores  Applikation, Modernization og Migration-program måske noget for jer. Læs meget mere om det i denne folder, på sitet her eller skriv til os, hvis vi skal sende et par trykte eksemplarer af folderen afsted til jer.

Sådan kommer I fra idé til lancering på 12 uger

Det er de færreste, der kan melde sig helt ud af hverdagen for at være innovative. Fast Track Development gør det muligt at udvikle nye, spændende services uden at beslaglægge hele jeres båndbredde, så I stadig kan passe jeres daglige arbejde.

Læs folder om Fast Track Development her eller læs mere på sitet.

Miracle er Atlassian Gold Solution Partner

Og det er vi rigtig stolte af. Vi har samlet et overblik over produkter og services, vi kan levere, i denne folder. Læs i øvrigt mere om Atlassians løsninger på sitet her.

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it