X

Publikationer

Publikationer om processer og produkter – måske noget der også kan fange jeres interesse.

Alle udgivelser kan ses online, men de kan også bestilles ved at skrive til os 

Start jeres rejse i dag

Har I svært ved at finde tiden til innovation og nyudvikling, og er I bekymrede over, at der er for meget status quo og for lidt transformation?

Så er vores  Applikation, Modernization og Migration-program måske noget for jer. Læs meget mere om det i denne folder, på sitet her eller skriv til os, hvis vi skal sende et par trykte eksemplarer af folderen afsted til jer.

Få succes med jeres faglighed!

6. udgave af Miracles Lille Røde handler om organisationspsykologi for tech-people. Det gør den, fordi vi er nødt til at vide noget om organisationspsykologi for at få forstå spillepladen og kunne vinde slaget i mødelokalet. Sådan kan vi få succes med vores faglighed.

I kan læse Miracles Lille Røde 2020 her eller skrive til os for at få den eller tidligere års “Små Røde” tilsendt.

Sådan kommer I fra idé til lancering på 12 uger

Det er de færreste, der kan melde sig helt ud af hverdagen for at være innovative. Fast Track Development gør det muligt at udvikle nye, spændende services uden at beslaglægge hele jeres båndbredde, så I stadig kan passe jeres daglige arbejde.

Læs folder om Fast Track Development her eller læs mere på sitet.

Miracle er Atlassian Gold Solution Partner

Og det er vi rigtig stolte af. Vi har samlet et overblik over produkter og services, vi kan levere, i denne folder. Læs i øvrigt mere om Atlassians løsninger på sitet her.

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it