Skrevet: man. 12 aug. 2019

Pressemeddelelse – Nyt fra Miracle

Miracle A/S, en dansk IT-virksomhed med 200 ansatte, sælger deres datterselskab, Miracle 42  til ITR. Miracle 42 har aktiviteter indenfor Hosting, Managed Services og Support primært på SQL og Oracle DB-området.

De 50 ansatte og kunder i Miracle 42 fortsætter på uændrede vilkår og medarbejderne bliver indtil videre siddende i Miracle A/S lokaler i henholdsvis Ballerup og Århus.

”Hostingbranchen har hidtil været karakteriseret af mange mindre udbydere. Men, da der er åbenlyse stordriftsfordele specielt indenfor Hosting, har der længe været en konsolidering i gang i denne del af markedet. Det tager vi nu konsekvensen af og sælger datterselskabet Miracle42, til en af Danmarks større hostingudbydere, ITR. Pengene fra salget vil vi bruge til at udvikle Miracles kerneforretning indenfor IT-optimering og innovation. Man kan sige, Miracle bliver mindre for at blive større” udtaler Jan Skelbæk, adm. Direktør for Miracle.

Første skridt i den nye strategi er samtidigt allerede faldet på plads: Per 1. august har Miracle  overtaget alle medarbejdere i Aperta, som er et førende konsulenthus indenfor Open Source teknologier. Miracle har i forvejen stærke kompetencer på dette vækstområde, og samlet bliver vi nu en væsentlig spiller på dette marked.

For yderligere spørgsmål kontakt:
adm. Direktør Jan Skelbæk +45 5374 7170, jsk@miracle.dk

 

Om Miracle A/S

Miracle er grundlagt i år 2000 med fokus på fagligt dygtige medarbejdere der kan levere løsninger af høj kvalitet til danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi sørger for at realisere potentialet for vore kunder i alle dele af it projekter.

Kontakt

Jan Skelbæk

CEO

Ring på +45 53 74 71 70
jsk@miracle.dk