Skrevet: fre. 31 mar. 2017

På tide at skifte storage-leverandør? – Udnyt MS-aftalen og slip for udbudsprocessen!

Gennem en årrække har Miracle med stor succes anvendt Hitachis storage-portefølje, og nu er det for alvor blevet tid til at dele ud af ekspertisen. Miracle er nemlig godkendt som leverancepartner på Hitachis løsninger via MS-aftalen.

MS-aftalen er Moderniseringsstyrelsens rammeaftale omkring storage-løsninger, som gør det langt nemmere for offentlige virksomheder at skifte til en mere fordelagtig storage-løsning hos eksempelvis Hitachi Data Systems (HDS).

Aftalen kan benyttes af offentlige virksomheder, kommuner, regioner og selvejende institutioner, og betyder at man kan købe storage-løsninger fra HDS uden en øvre beløbsgrænse. De konkurrencedygtige priser er fastsat på forhånd, og derfor slipper man for komplicerede udbudsprocesser, når man køber ind gennem aftalen.

Tag en uforpligtende indledende dialog med Miracle om jeres nuværende on-premise-løsninger og lad os se på jeres muligheder for at optimere med en Hitachi-løsning.

Miracles eksperter har mere end syv års erfaring med at implementere Hitachis løsninger hos kunder, og de kan vejlede jer, så I får mest muligt ud af jeres fremtidige løsning.

Miracles konsulenter er desuden specialister i performance på databaser og applikationer, og de sidder klar til at designe og konfigurere systemet, så det får mest mulig værdi for netop jeres setup.

Vil du vide mere så kontakt os her