fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Oracle

Danmarks største og mest erfarne Oracle Implementeringshus

Efter mere end 10 års målrettet arbejde med strategisk satsning på Oracle Implementering, er Miracle nu Danmarks største og mest erfarne Oracle Implementeringshus. Med 25 specialister med høj teknisk forståelse, har vi stor erfaring med alt fra projektledelse til funktionel detail-indsigt.

Dette har resulteret i en lang række succesfulde projekter. Med både Oracle on-premise implementeringer, migreringer samt ny-implementeringer af Oracle Cloud løsninger. Vi kan derfor dokumentere erfaring med stort set alle facetter af et succesfuldt implementeringsprogram.

medarbejder ved computer

Projektlæring og anbefaling

Vores arbejde med Oracle Fusion Cloud-projekter har genereret et stort erfaringskatalog og vores læring fra de danske projekter er, at fokus aldrig må være alene på teknik og værktøjer, hvis et succesprojekt skal designes og implementeres.

Vi ser en øget standardisering af procesunderstøttelsen, men også et øget krav om organisations- og procesmodulering, og det tolker vi som et implementeringsmæssigt paradigmeskifte. Det udfordrer organisationernes parathed til at tage beslutninger, og deres evne til at modtage og absorbere ændringer og nye måder at arbejde på – og det stiller nye krav til implementeringspartneren.

Det stiller generelt yderligere krav til hele projektholdet om et højt fagligt niveau. Konsulenterne skal både kende deres løsning og samtidig have stor viden inden for det specifikke domæne.

 Johanne ved computer

Kompetencer og ressourcer

De kompetente Oracle ressourcer er altid efterspurgte og ofte bookede. Vi har løst problemet med spidsbelastninger og behov for skalering ved et strategisk samarbejde med Evosys. Evosys er en global implementeringspartner der med samme succes og forretningsmoral som Miracle har løst opgaver både i det offentlige og private marked.

Alle projekter er baseret på at opnå en optimal udnyttelse af standardsoftwaren fra Oracle. Vores hovedansvar har – sammen med Evosys – været at implementere og inkorporere systemets mange forretningsunderstøttende processer, i de nødvendige forretningsgange, i tæt samarbejde med kunden.

Cases

Vi har implementeret og/eller supporteret hovedparten af de danske Oracle kunder (offentlige og private) efter vores project governance model både med og uden underleverandør. En metode bygget for at sikre styring gennem alle projektets faser med fuld gennemsigtighed uden at miste fleksibilitet og fremdrift.

Moderniseringsstyrelsen (nu Økonomistyrelsen), Danske Bank, universiteterne DTU, KU, SDU, AAU, AU og Universal Robots, hvor vi som hovedleverandør har stået som garant for et succesfuldt samarbejde. Oftest har projekterne dækket Finans, Projects, Indkøb samt HCM Cloud.

Kom godt i gang

 

Finn Hassing
Salg
phone 2010 4913
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it