Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Oracle Applications
by Miracle

Største og mest erfarne Oracle Cloud implementeringshus

Efter mere end 10 års målrettet arbejde med, og strategisk satsning på Oracle implementeringer er Miracle nu Danmarks største og mest erfarne Oracle implementeringspartner. Efter en lang række succesfulde projekter, både med Oracle on-premise implementeringer, migreringer til, og ny implementeringer af Oracle cloud løsninger kan de fokuserede konsulenter hos Miracle dokumentere erfaring med stort set alle facetter af et succesfuldt implementeringsprojekt.

Kompetencer og Ressourcer

De kompetente Oracle ressourcer er altid efterspurgte og ofte bookede. Miracle har løst problemet med spidsbelastninger og behov for skalering ved et strategisk samarbejde med Evosys. Evosys er en global implementeringspartner der med samme succes og forretningsmoral som Miracle har løst opgaver både i det offentlige og private marked.

Projekterfaring og velafprøvet metode

Miracle har implementeret og/eller supporteret hovedparten af de danske Oracle kunder (offentlige og private) efter Miracles project governance model både med og uden underleverandør. En metode bygget for at sikre styring gennem alle projektets faser med fuld gennemsigtighed uden at miste fleksibilitet og fremdrift.

 

Cases

Moderniseringsstyrelsen (nu Økonomistyrelsen), Danske Bank, universiteterne DTU, KU, SDU, AAU, AU og Universal Robots, hvor Miracle som hovedleverandør har stået som garant for et succesfuldt samarbejde. Oftest har projekterne dækket Finans, Projects, Indkøb samt HCM Cloud.

Optimal udnyttelse af standardsoftware

Alle projekter er baseret på at opnå en optimal udnyttelse af standardsoftwaren fra Oracle, og Miracles hovedansvar har – sammen med Evosys – været at implementere og inkorporere systemets mange forretningsunderstøttende processer i de nødvendige forretningsgange i tæt samarbejde med kunden.

Kom godt i gang

Er I nysgerrige på, hvordan Miracle kan hjælpe jer videre med jeres Oracle-projekt? Kontakt os for yderligere dialog.

 

Rene Madsen
Salg
phone 5374 7272
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it