Vi optimerer dit IT-system, så det kan levere ny funktionalitet

Vores tilgang

Afklaring

I en travl hverdag kan det være svært, at afdække og definere behovene til optimering af dit eksisterende IT-system, og frem for alt, at få dem bøjet ned i kravspecs. Det kan vi hjælpe dig med. Vi har set det meste, og kan rådgive dig om nye muligheder til modernisering og forenkling, der skaber øget værdi for dine kunder og din forretning.

Optimering

Vi arbejder målrettet mod at finde den bedste løsning på din konkrete udfordring, og vi tilbyder kvalificeret rådgivning om både forretningsmæssige, og tekniske elementer i projekterne. Det handler jo ikke bare om øget funktionalitet, men lige så meget om, at optimere den værdi vi skaber for dig og dine kunder.

Implementering

Vi står gerne for implementeringen, og har de nødvendige ressourcer til at træne brugerne, så de får det optimale ud af systemet. Vi kan om nødvendigt altid trække på spidskompetencer hos Miracles øvrige specialistenheder.

Vedligehold

Vi sikrer jeres løsning efter idriftsættelse, med vedligehold, opdateringer og sikkerhedspatches. Vi har en dygtig servicedesk til applikationssupport, som ikke kun dispatcher tickets, men som løser en stor del af de issues der opstår i enhver IT løsning.

Cases

Et lille udpluk af vores projekter

Services

Vi elsker det vi laver.

Database services

Miracle er internationalt anerkendt for vores viden inden for databaser. Vi tilbyder databaseservice, både onsite og remote, og vores support-kunder er sikret hurtig og direkte hjælp på Oracle, MSSQL-servere, og operativsystemer.

Applikations- og driftssupport

Hos Miracle Applikationssupport sætter vi en ære i, at kende vores kunder og deres systemer. Vi tager udgangspunkt i rammeværket ITIL i et fleksibelt setup, der understøtter jeres behov uden langtrukne processer og procedurer.

Rådgivning

Når du har brug for rådgivning til valg af platform, leverandør, strategi, eller blot har brug for et uvildigt råd, så er vi klar til at sige vores mening. Med en bred partner-strategi og nogle af landets dygtigste teknikkere kan vi sikre dig den bedste rådgivning.

Licens & Subscriptions

Uanset om du har brug for Red Hat subscriptions, Atlassian, Amazon eller Microsoft Azure, så er vi specialiseret i rådgivning på flere platforme, og kan hjælpe med, at omsætte komplekse forhold til et konkret behov for abonnementer. Vi sikrer at du får mest muligt udbytte af din investering.

Optimering & refaktoring

Vi har gjort en dyd ud af, at kunne overskue komplekse systemer, og sikre den fremtidige udvikling og drift. Sammen med jer laver vi et nyt roadmap der giver mest mulig værdi for jer, samtidig med at vi sikrer den daglige drift af systemet. Uanset om det er af kort eller længere varighed, så kan vi hjælpe.

Hybrid leverancemodel

Vi har gode erfaringer med at arbejde på tværs af landegrænser. Vi har eget kontor i Iasi i Rumænien, hvor vore dygtige kollegaer kan være en del af teamet. Nærheden skabes i Danmark, digitale løsninger søger for at vores nearshore medarbejdere deltager på samme måde som danske medarbejdere.

Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk