fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Open Source

open source - procesmodel
udvikling 
integration
infrastruktur

Du behøver kun henvende dig ét sted

Vi leverer Open Source på tværs af hele værdikæden. Fra udvikling til integration og infrastruktur. Det gør vi via automatisering og en dev-obs tankegang. Vores erfaring har lært os, at vi opnår den bedste proces og de bedste resultater for dig, når du giver os ansvaret for hele værdikæden. Det sikrer fuldt ejerskab på tværs – og så behøver du kun at henvende dig et sted.

IT-grænserne bliver stadig mere dynamiske og der er stor forskel på de enkelte virksomheders behov. Vi oplever, at mange har udfordringer med deres nyudviklede IT og deres eksisterende infrastruktur. Vi tror på at starte småt op ved brug af vores partnermodel, hvor vi sammen skalerer løsningen løbende. Undervejs i processen fungerer vi som jeres uvildige partner og rådgiver i forhold til de mange Open Source-produkter på markedet.

Byg din løsning rigtig første gang

Vi er eksperter i Open Source – og vi rådgiver dig gerne om konkrete produkter eller mere generelle spørgsmål om Open Source. Der er mange timer at spare på at bygge din løsning rigtig første gang ved at inddrage den nødvendige ekspertise på det rette tidspunkt. På denne måde undgår du at lave din løsning om.

Vores tilgang

settings
Integration

Integration har aldrig været vigtigere. I dag skal alt integreres og synkroniseres og mange virksomheder har en blanding af standard- og hjemmelavede systemer. Der er yderligere stort fokus på applikationer – men hvis de ikke taler sammen, er de ikke noget værd.

subscriptions
Subscriptions

Alle kan købe en licens. Vi oplever desværre, at mange kunder springer ud i opkøb af en masse subscriptions, inden de har undersøgt markedet og har fået afdækket deres behov. Derfor rådgiver vi altid vores kunder til, at vi sammen finder den bedste løsning for jer. Vi hjælper din organisation med at aktivere jeres subsciptions og sammen sikrer vi, at I kommer godt i gang.

trending_up
Udvikling

Trenden i markedet bevæger sig mod Open Source og senest har Microsoft fulgt trop med .net5. Igennem de seneste år har vi investeret kraftigt i vores Open Source afdeling samt medarbejdernes kompetencer, så vi i dag er eksperter inde for de fleste relevante udviklingssprog. Vi tilbyder en proces, hvor vi i fællesskab skaber hurtigere time-to-market for nye produkter, så de hurtigere kan testes af og vi kan få feedback direkte fra brugerne. Det sikrer større brugerinvolvering, som i sidste ende skaber et bedre slutprodukt

account_tree
Infrastruktur

Der er sket et skift i markedet mod større fokus på containerteknologi og de principper det indebærer. De applikationer, der udvikles nu, lægges på isolerede containere, så man automatisk kan starte op og lukke ned efter behov. Det skaber langt større fleksibilitet i udviklingen inklusiv omkostningsstrukturen på servere, der går fra fast til fleksibel. Men mange virksomheder har problemer med at gøre op med den traditionelle måde at arbejde på. Grænserne er imidlertid rykket, så der skal etableres nye samarbejdsformer og arbejdsgange mellem udvikling og infrastruktur for at få succes. Vores anbefaling er i den forbindelse klar – tænk automatisering ind fra start.

Case: Bank Data

Hurtigere start-up tid og implementeringsforløb, lavere hukommelsesforbrug, forbedret scaleringsmulighed og øget produktivitet i udviklingen. Det er bare nogle af de fordele, Quarkus tilbyder. Bankdata oplevede således markante tidsbesparelser allerede i den tidlige fase af deres Quarkus-projekt. Læs mere her

”Miracle har rådgivet og sparet med os på vores rejse med Quarkus. De forstår, hvad vi vil og hjælper os med, at projektet bliver en succes. Et projekt der allerede fra start har opnået rigtig flotte resultater” Lars Christensen, Afdelingschef, Bank Data

Førende på markedet

Medarbejderne hos Miracle holder sig konstant ajour med Open Source-miljøet og de nyeste teknologier på markedet. Det sker blandt andet gennem efteruddannelse og aktiv deltagelse i de relevante Open Source-communities. På den måde, er vi altid med den nyeste teknologi på området.

Kom godt i gang

Kontakt os for en uforpligtende snak om Open Source allerede i dag

 

Arik Gaarde Nielsen Twena
Afdelingsleder
phone 2928 3788
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it