fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

OmniGaze

Få overblik over jeres IT-portefølje

Miracle er teamet op med OmniGaze og folkene bag

OmniGaze er et værktøj udviklet af Enterprise Arkitekter til Enterprise Arkitekter. Det giver dig det fulde overblik over din samlede IT-portefølje. Når du først har overblikket, kan du handle. Hos Miracle/Knowit står vi klar til at hjælpe dig med at rydde op i din legacy portefølje, så du bid for bid får en markant bedre spilleplade allerede i år.

OmniGaze er værktøjet, der hjælper jer til at få overblik over jeres IT-landskab

 

Overblikket er første led i at kunne reducere risiko for fejl, unødige udgifter til redundans og til at få forståelse af, hvor meget en krævet ændring påvirker resten af jeres IT-landskab. Så I bedre kan vurdere opgavens omfang. Det gør alting meget lettere. Og reducerer risikoen for at overse noget.

Overblikket er også første led i at kunne arbejde systematisk med at nedbringe teknisk gæld, så I kan nå længere på literen, hver gang I investerer en krone i nye features. Men overblikket alene gør det ikke. Der er også brug for overskud og kapacitet, til at kunne udføre de opgaver, der identificeres.

Her er det så, Miracle/Knowit kommer ind i billedet: Vi står for den del af oprydningen, I ikke selv har kapacitet til at udføre

– så det bliver til noget.

Kan det ikke vente? Nej, der er brug for at forbedre spillepladen nu og her. Legacy mindsker innovationskraften i virksomheden. Legacy koster penge til work arounds. Legacy øger kompleksitetsgraden i alle tilstødende opgaver væsentligt. Legacy er en risikofaktor. Både for konkurrenceevnen og for driftsstabiliteten.

OmniGaze giver overblik gennem

analytics
Observability

Gennem en virksomhedsarkitekturanalyse kan OmniGaze hjælpe din organisation med at identificere og konsolidere duplikerede værktøjer, strømline processer eller trække forældede teknologier tilbage. Ved at anlægge en mere strategisk tilgang til teknologistyring, kan din organisation reducere omkostningerne og forbedre effektiviteten.

folder_open
Application Portfolio Management

Effektiv styring af en organisations applikationsportefølje er afgørende for tilpasningen af ​​forretnings- og it-strategier inden for virksomhedsarkitekturen. OmniGaze muliggør ubesværet sporing og administration af alle applikationer, fra anskaffelse til pensionering, hvilket giver fuldstændig indsigt i brug, brugere og omkostninger.

security
Security

Når det kommer til cybertrusler, kan det være en udfordrende opgave at bevare overblikket over alle sikkerhedsforanstaltninger og sikre jeres effektivitet. OmniGaze kan give jer en omfattende forståelse af jeres nuværende sikkerhedsposition og identificere områder, der kræver forbedring. Sådan styrker I jeres sikkerhedsposition og minimerer risikoen for cyberangreb.

Start med at få overblikket, kontakt

 

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it