Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Om Miracle

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Teknologi for mennesker

Vi bidrager hver dag til digitaliseringen og den grønne omstilling af Danmark gennem IT-løsninger i høj kvalitet til private såvel som offentlige virksomheder. Vi tror på at IT skal være til for mennesker – ikke omvendt. Udviklingen sker med afsæt i vores kernekompetencer indenfor Open Technologies, Atlassian, Digital innovation og Oracle fra tre kraftcentre rundt omkring i Danmark.

Miracle er blevet en del af knowit

Vi er blevet en del af Knowit

Vores 130 medarbejdere hos Miracle er blevet en del af forretningsområdet Knowit Solutions. I Norden har Knowit samlet over 3800 medarbejdere, mens man I Danmark samlet når op på godt 300 medarbejdere.

Alle ledere og medarbejdere fra Miracle fortsætter i Knowit. Tilsvarende fortsætter Miracle som et selvstændigt selskab under Knowit’s brand, men med de fordele der vil være ved at blive en del af Knowit.

For Miracle’s kunder vil der være en lang række mulige gevinster, når vi bliver en del af Knowit. Nye kompetencer og flere muskler sætter Miracle i stand til at løse flere og større opgaver. Desuden har det været Miracle’s stærke DNA og kultur, som har vakt interessen hos Knowit, der også har en decentral, kundenær tilgang til at løse opgaver for kunderne.

Vores services spænder fra analyse og idé over udvikling til implementering.

Brug os som eksperter på jeres IT-udfordringer – noget af vejen eller hele vejen

Hør mere om Miracle

Kontakt os gerne – vi er altid klar til at uddybe vores tilgang til Teknologi for Mennesker og services herunder.

 

Jan Skelbæk
Direktør
phone 5374 7170
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it