fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Om Miracle

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Teknologi for mennesker

Vi bidrager hver dag til digitaliseringen og den grønne omstilling af Danmark gennem IT-løsninger i høj kvalitet til private såvel som offentlige virksomheder. Vi tror på at IT skal være til for mennesker – ikke omvendt. Udviklingen sker med afsæt i vores kernekompetencer indenfor Open Technologies, Atlassian, Digital innovation og Oracle fra tre kraftcentre rundt omkring i Danmark.

Miracle er blevet en del af knowit

Vi er blevet en del af Knowit

Miracles 130 medarbejdere er blevet en del af forretningsområdet Knowit Solutions. Knowit består af 4 forretningsområder og har i alt ca. 3.800 medarbejdere på tværs af lokationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Ukraine og Polen. I Danmark er vi godt 300 medarbejdere.

Alle Miracles medarbejdere fortsætter i Knowit med alle de fordele der er ved at være en del af Knowit-familien.

For Miracles kunder er der en lang række gevinster ved det nye fællesskab. Nye kompetencer og flere muskler sætter Miracle i stand til at løse flere og større opgaver ﹣ stadig med fokus på at skabe kvalitet og teknologi for mennesker. Miracles stærke DNA og kultur vakte interessen hos Knowit, der også har en ukompliceret og kundenær tilgang til at løse opgaver.

Vores services spænder fra analyse og idé over udvikling til implementering.

Brug os som eksperter på jeres IT-udfordringer – noget af vejen eller hele vejen

Hør mere om Miracle

Kontakt os gerne – vi er altid klar til at uddybe vores tilgang til Teknologi for Mennesker og services herunder.

 

Jan Skelbæk
Direktør
phone 5374 7170
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it