Skrevet: fre. 29 mar. 2019

Nyhed! Miracle er nu Atlassian Gold Solution Partner

Fagligt stærke Teknikguruer og Proces nørder sikrer Guldet

Det er lige under et år siden, at vi annoncerede at vi var blevet Atlassian Silver Solution Partner.
Nu kan vi så stolt fortælle at vi er blevet Atlassian Gold Solution Partner.

Selvom vi har fart på, så har vi fortsat fokus på at være tro mod vores mantra: ”At der skal være balance mellem teknikken, processerne og ikke mindst menneskerne der arbejder med løsningerne.”
Uanset hvordan jeres Atlassian univers ser ud. Om i er nye i Atlassian verden, har brug for at få finpudset jeres miljøer eller bare generel sparring, så vi er klar til at hjælpe jer!

Det skal fejres med et Gratis licens review!  – JIRA & Confluence licenstjek –

Vi oplever, at flere virksomheder kan opnå en besparelse, ved at få et licenstjek på deres Atlassian produkter. Med licensmodellen fra Atlassian kan vi hjælpe jer, hurtigt og nemt, med at danne et overblik over jeres licenser og vurdere det reelle behov.
Flere af vores kunder har opnået en besparelse efter et review. Besparelsen har i visse tilfælde været helt op til 50% af licensomkostningerne per år.

Efter licensgennemgangen får du leveret en rapport med vores observationer og anbefalinger.
Tilbuddet gælder t.o.m. d. 30. juni 2019.

Har du ikke JIRA eller Confluence, og er interesseret i at høre mere om produkterne, er du velkommen til at give os et kald!

Skal du til Atlassian Summit 2019, 9.-11. april i LasVegas, og har lyst til at mødes? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Kontakt

Peter Melvig

Business Development Manager

Ring på +45 2177 4717
pem@miracle.dk