fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Oprydning er det bedste,
du kan gøre for din IT-portefølje

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi er teamet op med OmniGaze og folkene bag. Faktisk er de flyttet ind hos os på kontoret i Aarhus, så vi lettere kan arbejde tæt sammen.

OmniGaze er et værktøj, der hjælper jer til at få overblik over jeres IT-landskab.


Overblikket er første led i at kunne reducere risiko for fejl, unødige udgifter til redundans og til at få forståelse af, hvor meget en krævet ændring påvirker resten af jeres IT-landskab. Så I bedre kan vurdere opgavens omfang. Det gør alting meget lettere. Og reducerer risikoen for at overse noget. 

Overblikket er også første led i at kunne arbejde systematisk med at nedbringe teknisk gæld, så I kan nå længere på literen, hver gang I investerer en krone i nye features. Men overblikket alene gør det ikke. Der er også brug for overskud og kapacitet, til at kunne udføre de opgaver, der identificeres. 

Her er det så, Miracle/Knowit kommer ind i billedet: Vi står for den del af oprydningen, I ikke selv har kapacitet til at udføre. 

Så det bliver til noget.  

Kan det ikke vente? Nej, der er brug for at forbedre spillepladen nu og her. Legacy mindsker innovationskraften i virksomheden. Legacy koster penge til work arounds. Legacy øger kompleksitetsgraden i alle tilstødende opgaver væsentligt. Legacy er en risikofaktor. Både for konkurrenceevnen og for driftsstabiliteten. 

Læs mere om OmniGaze her

Start med at få overblikket, kontakt

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it