fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Miracle ved Copenhagen Developer Festival

Miracle havde den store fornøjelse af at deltage i Copenhagen Developer Festival i uge 35 sammen med tre af vores teammedlemmer.

Miracles oplevelse ved Copenhagen Developer Festival


Den årlige festival samler en masse udviklere og teknologientusiaster for at udforske det nyeste inden for softwareudvikling og teknologi. Vi oplevede generelt at mange talere brugte .NET i deres præsentationer, hvilket understreger dets relevans.

Konferencen tilbød også en spændende indsigt i de seneste teknologiske tendenser og innovationer, især inden for områder som kunstig intelligens (AI), herunder diverse AI-modeller som large language models. Dette var med til at udvide vores horisont og give os værdifulde perspektiver på fremtidige muligheder.

Festivalen var en inspirerende platform, hvor vi kunne udforske casestudier, de seneste teknologitrends og endda globale udfordringer som CO2-aftryk. Blandt talerne var branchens kendte eksperter, der tilføjede værdifulde perspektiver. 

Interessante oplæg og plads til hygge 

Nogle af højdepunkterne inkluderede Scott Hanselmans side-session om “Hacking Diabetes” ved Novo Nordisk-standen, den spændende pre-konferencesession arrangeret af fællesskabet med Mads Torgersen, lead designer af C#, samt Christer Fuglesangs keynote om “The Road to Space and the Future.”

Vi nød også mødet med kendte ansigter som YouTube-berømtheden Nick Chapses og vores tidligere Miracle-kollega, Anders Lybecker, der delte indsigt om “Carbon-Aware Computing: Measuring and Reducing the Carbon Intensity of Software.”

Festivalen var ikke kun fyldt med teknisk viden, men også kulinariske glæder. Maden var en sand fornøjelse, og om aftenen forvandlede konferencen sig til en festival med øl, musik og underholdende præsentationer. Her kunne vi opleve alt fra nichebands som PressPlayOnTape til kommende popstjerner som SASO og Bathsheba. 

Vi ser frem til at dele vores nye viden og ideer med vores kolleger her hos Miracle og ser allerede frem til næste års festival.

Læs mere om Copenhagen Developer Festival 2023 her

Ønsker du indsigt i vores udviklingsopgaver?

Så kontakt
Morten Randrup
Afdelingsleder
phone 2972 3735
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it