fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Miracle har vundet rammeaftale udbudt af Styrelsen for IT & Læring

Miracle har netop efter endt udbudsrunde, underskrevet en ny 4-årig rammeaftale med Styrelsen for IT & Læring. I kontraktperioden skal Miracles medarbejdere indgå i Styrelsens agile teams.
Kontrakten (TOP-kontrakten) indeholder vedligehold og nyudvikling af systemerne der håndterer tilmelding og optagelse på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

Styrelsen og Miracle har allerede et godt etableret samarbejde og vi er glade for at kunne fortsætte dette på den nye rammeaftale. Det sikrer rammerne for de teams der skal udføre opgaverne fremadrettet på blandt andet Søg Uddannelse, som bliver omdrejningspunktet i tilmeldingen til uddannelserne på optagelse.dk. Miracle vil i kontraktperioden levere en række kompetencer, blandt andet SCRUM masters, udviklere, arkitekter samt test og kvalitetssikring.

Miracle har med dette udbud bevist, at vi har den fornødne kapacitet og ikke mindst de helt rigtige kompetencer til at løfte opgaven sammen med Styrelsen. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde og ikke mindst til at unge mennesker vil opleve et endnu bedre system, når de skal søge ind på deres kommende uddannelse.

For yderligere oplysninger kontakt:

Jan Skelbæk
CEO
Simon Møgelvang Bang
CTO & Director
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it