fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Miracle får nye email-adresser og snart nyt hovedkvarter

Siden sammenlægningen med Knowit sidste sommer, har vi arbejdet intenst på at knytte bånd på tværs af vores nye organisation, og sikre at vi sammen bliver endnu dygtigere til at hjælpe vores kunder.
Næste skridt er, at vi 6. marts skifter vores miracle.dk email-adresser ud med knowit.dk. Du kan på medarbejdersiden altid finde den medarbejder, du leder efter https://miracle.dk/find-medarbejder

Til maj forlader vi Ballerup og flytter fysisk sammen med Knowit i nyistandsatte lokaler, beliggende over Bremen Teater, i Nyropsgade 41 – med Vesterport og P-hus lige ved døren. Vores kontorer i Århus og Aalborg fortsætter fra de nuværende adresser.

Samarbejdet med Knowit går over al forventning. Vi deler værdier, og begge parter ser store fordele i samarbejdet. Vi respekterer hinandens fokus og kompetencer, men kan også se, at vi supplerer hinanden og sammen kan mere. Knowit har meget at byde på indenfor eksempelvis Information Management og Procesoptimering, ligesom eksempelvis vores OpenSource infrastrukturkompetencer fint suppleres af Knowits store erfaring og strategiske partnerskab med cloud-leverandører.

For yderligere spørgsmål, kontakt

Jan Skelbæk
CEO
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it