fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Miracle bliver
en del af Knowit

De nordiske digitaliseringskonsulenter fra Knowit har købt Miracle.

Vores 130 medarbejdere hos Miracle bliver en del af forretningsområdet Knowit Solutions. I Norden har Knowit samlet over 3800 medarbejdere, mens man I Danmark samlet når op på godt 300 medarbejdere.

Alle ledere og medarbejdere fra Miracle fortsætter i Knowit. Tilsvarende fortsætter Miracle som et selvstændigt selskab under Knowit’s brand, men med de fordele der vil være ved at blive en del af Knowit.

For Miracle’s kunder vil der være en lang række mulige gevinster, når vi bliver en del af Knowit. Nye kompetencer og flere muskler sætter Miracle i stand til at løse flere og større opgaver. Desuden har det været Miracle’s stærke DNA og kultur, som har vakt interessen hos Knowit, der også har en decentral, kundenær tilgang til at løse opgaver for kunderne.

Knowit er gennem de seneste år vokset på det danske marked gennem flere opkøb. Knowit har de seneste år opkøbt Creuna (digitalt bureau), Cybercom (konsulentvirksomhed), Strømlin (MarTech bureau) og 1508 (design virksomhed).

Opkøbet forventes gennemført primo juli.

Ønsker du mere information, så kontakt gerne din nærmeste Miracle medarbejder, eller Adm. dir Jan Skelbæk på 5374 7170 eller jsk@miracle.dk

Vil du vide mere?

 

 

Jan Skelbæk
Direktør
phone 5374 7170
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it