fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Få det bedste ud af det,

du allerede har!

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Velkommen til 9. udgave af Miracles Lille Røde

Den er dog ikke længere rød. I år er den grøn og hedder “Knowits lille Miracle”.

Det er der en god forklaring på: Miracle er nu en del af Knowit, og derfor skifter vi look & feel. Vi holder naturligvis de gode traditioner i hævd og viderefører alt det bedste fra Miracle: Det ser du et eksempel på lige her.

I år sætter vi perspektiv på organisatorisk formåen og trækkraft. Opnår vi det, vi kan og skal, med de ressourcer vi har? Er vi opmærksomme på, hvor meget vi måske hælder ud med badevandet? Kan vi skabe markant bedre resultater indenfor den ramme, vi allerede har?

Det er vores oplevelse, at de fleste organisationer har et stort uforløst potentiale. Det handler bare om at få øje på det, så det kan komme i spil…

Kom godt fra start i 2023: Skriv til rie@miracle.dk og fortæl hvilken postadresse, der skal stå på kuverten – så sender Rie fluks et eksemplar med posten til dig.

Og, så er du allerede på vej til at få det bedste ud af det, du allerede har.

Vil du vide mere?

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it