fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Automatisering

– maksimer din effekt

beskrivelse af automatisering af dit it setup

Automatisering frigiver tid

Digitalisering og automatisering reducerer ikke kun tiden, der bruges på en given proces eller opgave – det sikrer også en betragtelig reduktion af fejl, der kan opstå når man har manuelle processer, hvor fejl først opdages for sent.

Automatisering effektiviserer arbejdsgange og er dermed indgangen til mere værdiskabende arbejde, en kilde til øget vækst i jeres virksomhed og en mulighed for at nå mere med de knappe ressourcer der måske er i organisationen.

Lige nu tilbyder vi en uforpligtende gennemgang af jeres IT setup med en gennemprøvet metodik. Det eneste du skal investere, er din tid så vi i fællesskab får lagt en plan for hvordan I kan simplificere jeres IT – så det bliver automatiseret og ensartet.

Skriv til Tina eller Peter – så er du allerede i gang!

to mænd der snakker ved en computer

Overvejer I en ny udviklingsplatform?

DevOps er vejen at gå, hvis I ønsker at bygge bro mellem udviklings- og driftsaktiviteter på en måde, der fremmer kommunikation, samarbejde, kontinuerlig udvikling og integration samt levering gennem automatiseret test og idriftsættelse.

For at sikre et agilt, skaleret setup, tages der ofte afsæt i en teknologi-stak indeholdende en bred vifte af tools, som for eksempel Kubernetes, Jenkins, Red Hat, Openshift, Ansible og Jira.

Hvordan gør vi det?

support
Infrastructure as Code

Med IaC (Infrastructure as Code) elimineres shell scripts, command prompts og manuelle procedurer til fordel for DevOps tooling, som resulterer i effektiv drift og leveranceapparat.
Miracle underviser og coacher desuden i DevOps toolings, f.eks. Ansible og Red Hat Automation platform.

Med IaC bliver change management og configuration management en naturlig, veldokumenteret og effektiv del af enhver udviklings- & driftsproces.

code
Containerization

Migrering af eksisterende on-prem applikationer til containers. Med container og de rette udviklingsstandarder, er det muligt at levere Atomic services/microservices som minimerer impact of change ved ændrede forretningsbehov. Samtidig understøttes skalering af udvikler-teams i organisationen, da disse får mulighed for at arbejde parallelt på samme system – uden forstyrrelser.

api
Orkestrering

Med platforme som f.eks. OpenShift og AWS ECS bliver det muligt at optimere og allokere hardware ressourceforbrug til rette services og systemer i en transparent og standardiseret form. Udviklingsteams kan hurtigt etablere den nødvendige infrastruktur og hurtigt og effektivt måle på performance og ressourceforbrug.

arrow_right_alt
CI/CD

Med Continuous Integration og Delivery bliver det muligt for udviklingsteams at få hurtig feedback på software-ændringer, hvilket drastisk reducerer mængden af fejl, som når til produktion.

Continuous Delivery automatiserer komplekse deployments, og marginen for fejlkonfiguration reduceres. Med Continuous Delivery øges driftsstabiliteten før, under og efter deployments betragteligt, da processen er automatisk og baseret på standarder.

Teamet

Vi har kompetencerne og erfaringen med DevOps såvel som Continuous Integration (CI) & Continuous Delivery (CD). Vi er den mest certificerede Red Hat partner i Norden, så vores konsulenter ved hvad de snakker om, og hvordan de bedst muligt kan hjælpe jer i gang med at automatisere.

Har du nogle spørgsmål?

 

Tina Facius
Salg
phone 2162 7825
Peter Melvig
Salg
phone 2177 4717
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it