Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Nearshore

Miracle har i 15 år benyttet Nearshore som en naturlig del af vores arbejdsform. Vores afdeling i Rumænien leverer kvalitet inden for web, e-handel og mobiludvikling uafhængigt af teknologisk platform. WordPress, Umbraco og Flutter er blot eksempler. Du bestemmer, vi rådgiver dig gerne med afsæt i dine behov og ønsker. Vores Nearshore afdeling håndterer i samarbejde med vores andre afdelinger dit projekt, fra strategi, analyse og design, til udvikling, hosting, drift, lancering og support.

Vores 160 dedikerede eksperter i danmark giver dig en erfaren og kompetent lokal sparringspartner. På den måde kan du være tryg igennem hele samarbejdet. Vi tager ansvar for leverancen fra start til slut.

Book en session i dag – og kom godt fra start.

Den menneskelige faktor - Event, Miracle Aarhus, 23 september

Kun én kontaktperson

Vores danske projektledere står klar til at lede det dansk/rumænske team hele vejen. I samarbejde med vores konsulenter, analyserer vi jeres ønsker, deadlines og arkitektur. Herfra udvikler og implementerer vores konsulenter i Rumænien løsningen. Det sikrer det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris.

15 års erfaring

Vi har arbejdet med web og mobiludvikling i over 15 år fra vores 100 % ejede kontor i Rumænien. Vi har derfor stor erfaring med at arbejde efter en hybrid leverancemodel. Igennem årene har vi hjulpet Berendsen, H+H, Astma-Allergi forbundet og mange andre med at udvikle succesfulde projekter, der skaber værdi.

model_training
Gennemprøvet projektmodel

Miracle anvender en kombination af Prince2, Agil udvikling og ITIL til support og vedligehold.

comment
God kommunikation

Jira og Confluence sikrer god og effektiv kommunikation mellem alle relevante projektdeltagere, det giver overblik over både opgaver og fremdrift. Samtidig tilbyder værktøjerne ét samlet sted til dokumentation og kommunikation.

control_point
Effektiv styring af leverancer

Vi bruger release og deployment management, for at kunne planlægge releases, styre status på leverancer, kodeversioneringer og til at udarbejde release notes.

Kom godt igang

Kontakt os for at høre mere om fordelene ved nearshore.

 

Jakob Svan
Afdelingsleder
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it