fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Nearshore udvikling

Miracle har i 15 år benyttet Nearshore som en naturlig del af vores arbejdsform. Vores afdeling i Rumænien leverer kvalitet inden for web, e-handel og mobiludvikling uafhængigt af teknologisk platform. WordPress, Umbraco og Flutter er blot eksempler. Du bestemmer, vi rådgiver dig med afsæt i dine behov og ønsker.

Book en session i dag – og kom godt fra start.

Den menneskelige faktor - Event, Miracle Aarhus, 23 september

Processen

Vores 160 dedikerede eksperter i Danmark giver dig en erfaren og kompetent lokal sparringspartner. Vi tager ansvar for leverancen fra start til slut og sikrer dig tryghed igennem sparring, behovsafdækning, dokumentation, arkitektur, udviklingsproces , test og implementering.

Vores danske projektledere leder undervejs det dansk/rumænske team der står for udvikling af løsningen. Samarbejdet mellem dig og vores afdelinger i Danmark og Rumænien, sikrer et agilt og kompetent resultat til en konkurrencedygtig pris. Vi kalder det Nearshore.

Software tester

Modellen

Med en gennemprøvet hybrid leverancemodel, har vi igennem årene hjulpet blandt andre Berendsen, H+H, Astma-Allergi forbundet, samt mange andre med at udvikle og drive succesfulde projekter der skaber reel værdi. Bliv inspireret i vores case om Astma-Allergi forbundet her.

model_training
Gennemprøvet projektmodel

Miracle anvender en kombination af Prince2, Agil udvikling og ITIL til support og vedligehold.

comment
Kommunikation og overblik

Jira og Confluence sikrer god og effektiv kommunikation mellem alle relevante projektdeltagere, det giver overblik over både opgaver og fremdrift. Samtidig tilbyder værktøjerne ét samlet sted til dokumentation og kommunikation.

control_point
Effektiv styring af leverancer

Vi bruger release og deployment management, for effektivt sammen med dig at kunne planlægge releases, styre status på leverancer, kodeversioneringer og til at udarbejde dokumentation.

Kom godt i gang

Kontakt os for at høre mere om fordelene ved nearshore.

 

Simon Møgelvang Bang
CTO & Director
phone 5374 7268
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it