Apps by Miracle

Mobile Apps

Professionelle apps til alle

Apps by Miracle er app-udviklingsafdeling i Miracle AS. App-teamet holder til i Aalborg, og har stor erfaring i udvikling af apps indenfor forskellige brancher.

Vi laver jeres app, så den passer præcis til jeres, og ikke mindst jeres kunders ønsker og behov – vi har fokus på brugervenligheden i alle vores projekter.

Har du et ønske for at jeres virksomhed skal med på app-bølgen? Vi tager os af hele processen – fra idéudvikling, design, udvikling og helt til app’en er ude til download.

Dig i fokus

Vi hjælper dig til at udvikle lækre digitale løsninger, hvor design, oplevelse og funktion går op i en højere enhed. Vi er specialiseret i at lave løsninger til mobile enheder, og har også styr på både sikkerhed og integration.
Vi leverer digitalt Cool Stuff.
Og vi udvikler det sammen med dig.

Cross-platform

Vi arbejder gerne cross-platform, det kan være Flutter, Xamarin, Xamarin Forms, React Native. Lad os rådgive jer om den bedste løsning til jeres behov.

iOS

Native udvikling kan der være brug for, hvis der er krav der ikke kan opfyldes godt cross-platform, vi kan derfor naturligvis også udvikle direkte på iOS.

Android

Native udvikling kan der være brug for, hvis der er krav der ikke kan opfyldes godt cross-platform, vi kan derfor naturligvis også udvikle direkte på Android og gerne med Google Cloud Services som backend.

Sikkerhed

Vi ved at sikkerhed er en væsentlig del af enterprise apps, vi arbejder aktivt med sikkerhed og forstår de dilemmaer der er med data på farten.

GPS og kort

Vi har stor erfaring med at lave lokationsbestemte apps, som udnytter gps og kort funktionalitet.

Brugerindragelse

Vi arbejder med brugerindragelse, design workshops og cool stuff for at levere den helt rette oplevelse for Jeres brugere.

Referencer

Vi har erfaring med apps indenfor mange forskellige brancher – vi løser dine app-udfordringer – sammen med dig, og med fokus på brugergruppen.

Spørgsmål?

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk