Skrevet: tors. 24 okt. 2019

Miracle og ØSS-samarbejdet fortsætter

Vi har genvundet rammeaftalen om at være hovedleverandører til ØSS-samarbejdet der er en sammenslutning af en række universiteter i Danmark.

Miracle blev efter et udbud for godt 6 år siden valgt til at tage ansvaret for support og videreudvikling af ØSS-samarbejdets Oracle platform (For applikationer). ØSS er et frivilligt samarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet, Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Københavns Universitet – med mulighed for at flere senere kan tilslutte sig.

Rammeaftalen (Værdi 30-100 mill. dkk.) om fortsat at være leverandør til ØSS har været i udbud henover efteråret, og hos Miracle er vi meget stolte over igen at være valgt. Stolt og glade for at kunne fortsætte samarbejdet med ØSS, som altid har været en både konstruktiv og ambitiøs kunde at arbejde med. Sammen har vi opbygget en sikker, stabil og kosteffektiv ERP-platform der bredt understøtter forretningsbehovet på et moderne universitet. Men vi står ikke stille og fremtiden byder på mange spændende projekter hvor Cloud-baserede løsningen vil være i fokus.

Mads Henrik Bang, Direktør i ØSS udtrykker sin mening således “Vi glæder os over Miracle har vundet kontrakten, så vi kan fortsætte det gode samarbejde og høste frugterne af den store investering vi sammen har lagt i at opbygge en sikker, stabil og kosteffektiv applikation der bredt understøtter forretningsbehovet på et moderne universitet …..og vi får travlt, vi er kun lige begyndt”

Om Miracle A/S

Miracle er grundlagt i år 2000 med fokus på fagligt dygtige medarbejdere der kan levere løsninger af høj kvalitet til danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi sørger for at realisere potentialet for vore kunder i alle dele af it projekter.
#WeCare

Kontakt

René Madsen

Business Manager

Ring på +45 5374 7272
rhm@miracle.dk