Skrevet: tirs. 5 mar. 2019

Miracle indgår partnerskab med Redis Labs

Med partnerskabet med Redis Labs sikrer Miracle, danske kunder adgang til kompetencer og mulighed for rådgivning og hjælp til Redis Labs produkter.

Redis Labs udvikler Redis softwaren og tilbyder enterprise support, uddannelse mv.

Redis er en open source (BSD licenseret), i-memory data struktur, der kan bruges som database, cache og message broker. Den understøtter datastrukturer som strings, hashes, lister, sæt, sorterede sæt med rækkefølge forespørgsler, bitmaps, hyperlog, logs og geospatiale indeks. Redis har indbygget replikation, Lua-scripting, LRU-udsendelse, transaktioner og forskellige niveauer af on-disk persistens, og giver høj tilgængelighed via Redis Sentinel og automatisk partitionering med Redis Cluster.

Redis er en ny kategori for databaser. Det kombinerer det bedste af in-memory, skema-less design med optimerede datastrukturer og alsidige moduler, der tilpasses dine data behov. Resultatet er den mest effektive, højtydende multifunktionsdatabase, der nemt skalerer som en simpel key-value store, men leverer avanceret funktionalitet. Med mulighed for persistering og backup mv. som forventes af andre databaser.

Miracle glæder sig til at hjælpe både nye og eksisterende kunder med deres redis projekter, kontakt os gerne for at høre mere.

#WeShare

Læs mere om Redis Labs

Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk