Skrevet: tirs. 20 feb. 2018

Miracle til Atlassian Team Tour i Berlin

I dette halvår tager Atlassian på Team Tour rundt om i Verden, og præsenterer deres roadmap, kommende produkter og features.

Tre Miracler var rejst afsted til eventet i Berlin og de forlod konferencen meget imponerede.

Stride erstatter HipChat inden længe. Med Stride følger en lang række interessante features, heriblandt funktionerne Actions og Decisions, der gør det tydeligt, hvilke handlinger der skal udføres og hvilke beslutninger der er taget, uden at det forsvinder i chat tråden.
En anden nyttig funktion er Focus Mode, som giver udvikleren mulighed for at signalere til hans / hendes team(s), at man er travlt optaget med noget andet. Mens udvikleren er i focus mode bliver personen ikke spammet med notifikationer. Når personen kommer online igen, præsenterer appen et kort referat af de vigtigste noter, beslutninger og actions udvikleren gik glip af.

Atlassian Home bliver Center hub for hele Atlassians portefølje af værktøjer. Atlassian Home præsenterer et overordnet feed, fra alle ens Atlassian produkter. Der er bygget intelligens ind i løsningen, så det data der bliver præsenteret, i høj grad er relevant for netop dig.

Udover disse produkter og features bør følgende også nævnes:
Nyt Jira Design på Cloud
Jira Projekt arkivering
Confluence Read only – Ved opgradering
Oprettelse af Jira Issues direkte fra BitBucket
JIRA Service Desk – Canned responses

Alt i alt en rigtig spændende tur, hvor det var en fornøjelse at opleve de engagerede talere
#WeShare

Spørgsmål? Kontakt