Skrevet: man. 15 jan. 2018

Miracle er nu Atlassian Solution Partner

Hos Miracle bruger vi Atlassian produkterne til at styrke vores samarbejde i teams, herunder effektivisering af vores opgave- og projektstyring, vidensdeling og løft af vores interne kommunikation. Udover erfaring fra egne rækker, har vi som et voksende sidevirke hjulpet flere af vores kunder med Atlassian konsulentopgaver; et virke der i høj grad har styrket forholdet til de kunder.

Atlassians egne tal støtter vores oplevelse af vækst. Over de seneste 5 år er Atlassian vokset ca. 40% om året globalt, hvilket må siges at være ganske imponerende. Når man kigger på antallet af solgte Atlassian licenser i Danmark, er trenden også her tydelig – markedet vokser ligeledes betydeligt i Danmark.

Derfor har vi i Miracle besluttet, at det skal være et selvstændigt serviceområde i vores forretning, og vi kan stolt fortælle at vi nu er blevet Atlassian Solution Partner.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere Atlassian as a Service for vores kunder, og ser i særdeleshed frem til at hjælpe jer med at få de helt rigtige Atlassian løsninger, så I kan få glæde af et bedre samarbejde i jeres organisation.

#WeShare

Spørgsmål? Kontakt