Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Licenser

Med licenser følger rådgivning…

At have forståelse for, hvordan teknikken fungerer og hvordan den sættes op, er vigtigt.

Det essentielle er dog at forstå brugernes behov og processer rigtigt, for at kunne tilbyde den helt skarpe licensportefølje.

Hos Miracle A/S kender vi de løsninger, vi formidler licenser for. Derfor følger der altid kompetent rådgivning med et hvert salg af licenser.

local_police
Red Hat Subscriptions

Vi rådgiver om Red Hats subscriptionmodel og sammensætter præcis de subscriptions, som gør, at I både nu og i fremtiden er korrekt licenseret uden at betale for meget.

Læs om Red Hat løsninger

 

admin_panel_settings
Atlassian Licenser

Vi rådgiver om licensstruktur og vi sikrer overblikket over jeres aktive brugere. Samtidig står vi for implementeringen af den suveræne teknologi til teamwork, vidensdeling og projektledelse.

Læs om Atlassian løsninger

cloud
Amazon Web Services (AWS)

Med fokus på cloud kerneværdierne: Operational Excellence, Security, Reliability, Performance Efficiency og Cost Optimization hjælper vi med at definere og eksekvere en strategi for tilgangen til cloud. Vi er specialister i at udvælge og optimere brugen af de rette services.

 

get_app
Sysdig Subscriptions

Som Sysdig-partner rådgiver vi om monitorering og sikkerhed på cloudplatforme, både on-premise og i public clouds. Vi sikrer altid den bedste Sysdig-subscriptionsportefølje.

Tina Facius
Salg
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it