Skrevet: ons. 7 feb. 2018

LEAP Nordic 2018

I uge 4 har Rasmus Rosendal og Mikkel Andreasen været på besøg hos Microsoft HQ i Redmond, USA til LEAP 2018, som er et event for software arkitekter og udviklere, der ønsker at styrke deres viden omkring Microsofts teknologier.

Programmet bød på to dage med oplæg under titlerne ”Building for the cloud” og ”Deploying for the cloud”, efterfulgt af masterclasses.

Fra de første par dage var specielt Mark Russinovich’s indlæg omkring “Rising Cloud Trends” og Scott Hunters indlæg om Microsoft’s open source commitment værd at høre. Mark der er CTO for Azure gennemgik hvilke tendenser Microsoft ser som de primære i fremtiden og hvordan Azure kan imødekomme dem. Det drejer sig især om Serverless, IoT, AI/ML og blockchain.

På anden dagen præsenterede Sam Guckenheimer hvordan Microsoft har indført Agile udviklingsmetodikker i deres udviklingsteams. En rejse med mange udfordringer. Men det var spændende at høre og fedt at se at de produkter, som Microsoft tilbyder, er det samme, de selv bruger internt.

På tredjedagens Masterclass havde vi bl.a. æren af Abel Wang, som gik i dybden med DevOps pipeline med Visual Studio Team Services.

Alt i alt en rigtig spændende tur med mange brugbare inputs.

#WeCare

Spørgsmål? Kontakt

Simon Møgelvang Bang

CTO & Udviklingsdirektør

Ring på +45 53 74 72 68
smb@miracle.dk