Skrevet: man. 4 mar. 2019

Kom til Deep Dive Day med Miracle og Apple

Sikkerhed på iOS devices – med fokus på Finans IT

09.00-15.00, Silkegade 8, 1113 København K, 10. april 2019.

Vi er glade for at kunne invitere dig til en dag hos Apple med fokus på sikkerhed, iOS, enterprise udrulning, teknisk implementering og erfaringsudveksling.

I dagens anledning er der fløjet to sikkerhedseksperter ind fra udlandet, der vil gennemgå best practice på generisk mobilsikkerhed og sikkerhed i regulerede industrier.

Arrangementet sætter fokus på implementering af sikkerhed på iOS devices.
Vil du vide, hvor du skal lægge dit fokus, når det handler om sikkerhed på iOS og vil du gerne møde fagfæller, der arbejder med de samme problematikker som dig, så er muligheden der nu.

På dagen finder du frem til, hvorfor det er så vigtigt med usability når dagsordenen er IT-sikkerhed, derudover får du relevante perspektiver på og omkring mobilsikkerhed generelt, efterfulgt af Apples take på deres tre lag af IT-sikkerhed, hhv. system, data og app security. Afsluttende får du muligheden for at udveksle erfaringer med andre deltagere.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Apple og DANSK IT og der er et begrænset antal pladser og de bliver tildelt efter først til mølle princippet her

Som ven af huset er der gratis deltagelse til arrangementet ved brug af koden: PHVIRK

 

#WeShare

Læs om vores Cookies- og privatlivspolitik

Tilmeld dig her

Sylvia Maria Jensen

Marketing & Event Management

Ring på +45 5374 7202
smj@miracle.dk