fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Open Source &
Infrastruktur

Enorme muligheder kræver stærk styring

Med Open Source følger alverdens muligheder. Kunsten ligger i at bygge en robust og effektiv infrastruktur, som tillader asynkron udskiftning af dele af IT-landskabet og som via microservices optimerer den enkelte service.
Med en fremtidssikret infrastruktur er basen lagt for optimal dataintegration, applikationsintegration og “integration platform as a service” alt sammen gennem tidssvarende Open Source-teknologi.

Open source & Linux

Med markedets bedste Linux/Open Source-kompetencer tilbyder Miracle rådgivning, implementering, drift og support af Linux-baserede platforme, der bedst muligt understøtter behov, nødvendige krav til IT-sikkerhed, økonomi og driftsstabilitet i netop jeres organisation. Det handler om at skabe den fulde værdi af den aktuelle Enterprise Open Source-løsning – både med en sømløs, robust infrastruktur og et velsmurt middleware-maskineri.

Hvad kan vi tilbyde?

add_task
Godt design giver maksimal værdi

Miracles certificerede arkitekter og konsulenter råder samlet over de kompetencer, der skaber de optimale rammer for at skabe en god kundeløsning. Alle konsulenter er uddannede indenfor branchen med egne specialistområder, der giver en stærk, kompetent og samlet enhed. Den tekniske viden bliver samtidigt suppleret med en god forretningsforståelse.

Vi tilbyder:
Adgang til Red Hat Certified Architect (RHCA), 15+ års erfaring med Enterprise Linux-miljøer og total rådgivning om Open Source.

arrow_circle_down
Certificeret og erfaren support

Miracle tilbyder Linux-baserede platforme, der bedst muligt understøtter behov, specifikke og nødvendige krav i forhold til IT-sikkerhed, økonomi og driftsstabilitet i ethvert kundeprojekt. Det handler om at skabe den fulde værdi af den aktuelle Enterprise Open Source-løsning.

 

Vi tilbyder:
Markedets mest alsidige Linux/Open Source-kompetencer, en klippe-stabil Linux-platform samt lokal og dansktalende support – onsite og remote.

code
Best practice

Det forventes, at IT-installationer er sikrede mod hackere, virus og andet misbrug. Miracles konsulenter hjælper jer med at sikre jeres Linux-servere og -miljøer bedst muligt. Vi er også behjælpelige med at fremskaffe og fortolke reference-arkitektur-dokumenter, når I skal implementere en løsning, I ikke har prøvet før.


Vi tilbyder:

Sparring om netværksopsætning, hærdning af jeres Linux-maskiner, – netværk og -services, kontrol og optimering af service-konfigurationer og second opinion på jeres egne installationer.

 

analytics
Linux-installation

Ved gennemførelsen af større IT-projekter er der ofte brug for faglig sparring med en specialist eller ekstra hænder i en periode for at få det til at lykkes. Med mange års erfaring i implementering af små og store komplekse løsninger kan Miracle tilbyde professionel sparring i alle faser af et implementeringsforløb.

 

Vi tilbyder:
Installation og konfiguration af:
Linux-miljø, deployment server, patch-management, overvågning via SMS- eller mail-alarmer.

api
Ad hoc support

Det kan det være svært at vide, hvor man skal søge hjælp i Linux-universet. Support er en af Miracles kerneydelser. Vejledning, sparring og support er vitale parametre for det gode samarbejde og derfor er det et speciale at sammensætte den rette supportpakke tilpasset hver enkelt kundes forretning, krav og behov. Vi hjælper dig med at finde vej i junglen af muligheder.

Vi tilbyder:
Onsite eller remote support, lokale og dansktalende konsulenter, bred viden om både kommerciel og community open source, bred forretningsforståelse.

play_arrow
Supportaftaler

Miracle yder kompetent og driftsorienteret support og er ikke bare en ”værkstøjskasse”, men en sparringspartner, der – alene eller sammen med jer – løfter opgaven med at sikre en stabil Linux-drift. Vi kan tilbyde support som faste eller periodevise aftaler, og supporten kan foregå hos jer eller remote.

 

Vi tilbyder: 
Ferieafløsning og hosting af jeres Linux-miljø. Derudover tilbyder vi fleksible aftaler, tilkaldeaftaler, serviceaftaler samt outsourcingaftaler. 

IT-sikkerhed

Behovet for maksimal IT-sikkerhed er stigende, og kravene vil med tiden kun blive mere omfattende. Hos Miracle forstår vi betydningen af IT-sikkerhed – ikke kun for netværket, men også for de vitale data. IT-sikkerhed handler om tryghed, og det kan Miracle hjælpe med at opnå. Vi gennemgår jeres Linux-miljø fra A-Z og rådgiver jer om potentielle problemer, som vi naturligvis afhjælper. Mange af de virksomheder, som udfører IT-sikkerhedstests, er ikke Linux-kyndige. Vi samarbejder gerne med din testpartner, så dit Linux-miljø også bliver omfattet af en grundig sikkerhedstest.

IT-sikkerhed & Linux

IT-sikkerhed er blevet et stort og vigtigt fokusområde. Hos Miracle beskæftiger vi os med IT-sikkerhed i relation til Linux-miljøer i datacentre.

  • Netværkssikkerhed
  • Sikring af Linux operativsystem
  • Databasesikkerhed
  • Intrusion detection
  • Backup og recovery
  • Overvågning

Vi leverer både test af jeres aktuelle sikkerhedsniveau, og vi hjælper jer med at bringe mangler i orden.

Open Source og Red Hat

Værdien af den investering I gør i Open Source-tools forøges, hvis I sikrer jer anvendelse efter best practice. Miracle er Red Hat Premium Partner og tilbyder både Red Hat-certificerede konsulenter, skræddersyede kurser og rådgivning om og køb af Red Hat subscriptions.

Kom godt igang

Er I nysgerrige på, hvordan Miracle kan hjælpe jer med Linux, infrastruktur og Open Source? Kontakt os allerede i dag.

 

Arik Gaarde Nielsen Twena
Afdelingsleder
phone 2928 3788
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it