fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Nyudvikling

Udvikling af IT-løsninger

Løsninger, der passer til verden, mennesker og forretning i dag, skal være innovative, inspirerende og enkle at gå til – de skal kort sagt være en god oplevelse.

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

IT-løsninger på forkant

At være på forkant med tech-kurven, performance, skalerbarhed og governance er afgørende, når der tænkes i nye udviklingsprojekter.

Miracle udvikler skræddersyede IT-løsninger, som møder jeres krav, og benytter altid den bedste teknologi til opgaven.

Vi håndterer som oftest IT-projekter end-to-end – men ønsker I selv at holde tøjlerne på hele eller dele af projektet, tilbyder vi erfarne kompetencer indenfor rådgivende konsulenter, udviklere, arkitekter, testere og projektledere.

Gert og Simon ved trappen i aarhus

Mobil App-udvikling

Vi arbejder med oplevelsesdesign, når vi udvikler en app-løsning.

Vi forholder os til menneskelig adfærd og skaber oplevelser, der er venlige, imødekommende og intuitive. Det ved vi, skal til, for at servicen bliver brugt.

Vi er på hjemmebane, uanset om det bedste for løsningen er Flutter, Xamarin, React/React Native, iOS eller Android.

Læs mere om app udvikling

Rådgivning

Vi rådgiver om foranderlighed i en digital verden. Vi rådgiver om processer, der sikrer hurtige resultater med et minimum af risiko. Vi rådgiver om levetid på applikationer og om, hvordan man opnår value for money.

I al beskedenhed ved vi en masse om digital innovation. Med vores portefølje af kompetencer – både i form af Miracle-konsulenter med kompetencer indenfor Java, .Net og Open Source, men også vores partner-alliancer  – tilbyder vi højt kvalificeret rådgivning og altid ud fra vores værdisæt.

Vores tilgang

add_task
Afklaring

Det kan være svært at afdække og definere behovene for en kommende IT-løsning. Hos Miracle arbejder vi agilt og med Proof-of-Concept modeller. Vi har set det meste og kan rådgive jer om nye muligheder til modernisering og forenkling, der skaber øget værdi for jeres kunder og forretning.

arrow_circle_up
Optimering

Vi arbejder målrettet mod at finde den bedste og mest innovative løsning på jeres konkrete udfordring, og vi tilbyder kvalificeret rådgivning om både forretningsmæssige og tekniske elementer i projekterne. Det handler ikke bare om øget funktionalitet, men i lige så høj grad om at optimere den værdi, vi skaber for jeres forretning og jeres kunder.

code
Implementering

Vi står også for implementering og tests, som sikrer løsningens succes fra start. Samtidig er det naturligt at tænke træning af brugerne og/eller overlevering til IT-afdelingen i form af dokumentation og vidensoverføring, hvis løsningen skal vedligeholdes internt og uden Miracle.

support
Vedligehold

Vi kan også sikre jeres løsning efter idriftsættelse – med vedligeholdelse, opdateringer og sikkerhedspatches. Vi har en dygtig dansksproget servicedesk til applikationssupport, som ikke kun dispatcher tickets, men som løser en stor del af de issues, der opstår i enhver IT-løsning.

Kontakt

Tag en uforpligtende snak med os, og lad os hjælpe jer på vej i jeres næste udviklingsprojekt.

Morten Randrup
Afdelingsleder
phone 2972 3735
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it