Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Integration

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Når det skal hænge sammen

Behovet for at registrere og samtidig dele information på tværs af flere applikationer, afdelinger og lokationer – samt ikke mindst mellem kunder og partnere – vokser i takt med den enorme mængde data, der genereres hver dag. Siloer af data og spaghetti-integration præger ofte virksomheder, og frygten for ustabilitet og nedbrud overskygger ambitionen om en tidssvarende og struktureret systemintegration.

Data-siloer, hvad betyder det?

  • Den manglende adgang til data giver unødige, manuelle arbejdsgange
  • Der mistes momentum, og den langsommere time-to-market kan have kritiske konsekvenser for forretningen
  • Behovet for at samle information fra flere systemer i realtid kan være fundamental for beslutninger eller videre-processering af data
  • Oppetid er kritisk og ikke altid foreneligt med spaghetti-integration

 

Det handler om adgang til data

 

Miracle har styr på integration til login-systemer som nem-id, betalingsportaler, legacy-systemer, lagersystemer og data i skyen – kort sagt til alle jeres systemer.

Integration skaber nemlig værdi, når brugeroplevelse kombineres med adgang til data og service. Dét gør dagligdagen lettere.

Miracle-vejen

Miracle har gennem årene rådgivet, udviklet og integreret systemer på tværs af platforme, applikationer, formater og databaser for kunder i alle brancher over hele Danmark.

Vores specialister spænder vidt, og med et felt bestående af 150 medarbejdere har vi set og prøvet det meste.

Forskellige IT-platforme kræver forskellige integrations-setups. Med Miracles team af udviklere, rådgivende konsulenter, arkitekter, testere og projektledere arbejder vi sammen mod en større sammenhæng.

Kom godt i gang…

Har I brug for en drøftelse om jeres integrations-udfordring, så er Miracle altid klar til at hjælpe.

Susanne Ravnholt
Salg
phone 5374 7199
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it