fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Automatisering
& DevOps

Automatisering frigiver tid

Digitalisering og automatisering reducerer ikke kun tiden, der bruges på en given proces eller opgave – det sikrer også en betragtelig reduktion af fejl, der unægtelig sniger sig ind, når der er manuelle processer i spil.

Automatisering effektiviserer arbejdsgange og er dermed indgangen til mere værdiskabende arbejde og en kilde til øget vækst i jeres virksomhed.

Medarbejder ved computeren

Overvejer I en ny udviklingsplatform?

DevOps er vejen at gå, hvis I ønsker at bygge bro mellem udviklings- og driftsaktiviteter på en måde, der fremmer kommunikation, samarbejde, kontinuerlig udvikling og integration samt levering gennem automatiseret test og idriftsættelse.

For at sikre et agilt, skaleret setup, tages der ofte afsæt i en teknologistak indeholdende en bred vifte af tools, som for eksempel Container-teknologi, Kubernetes, Jenkins, Red Hat, Openshift, Ansible og Jira.

Erfarne DevOps-kompetencer

Miracle har kompetencerne og erfaringen med DevOps såvel som Continuous Integration (CI) & Continuous Delivery (CD). Vi hjælper jer gerne i gang med friktionsfri udvikling, som leverer kvalitetssikrede softwareløsninger.

Vi har stor erfaring med at træne organisationer i nye samarbejdsformer, hvor DevOps og discipliner som CI/CD og automatisering spiller en afgørende rolle. Vi guider og coacher teams og indgår i både kortere og længere forløb. Vi klæder jeres udviklings- og driftsafdelinger på til en helt ny samarbejdsform.

support
Infrastructure as Code

Med IaC (Infrastructure as Code) elimineres shell scripts, command prompt og manuelle procedurer til fordel for DevOps tooling, som så resulterer i effektiv drift og leveranceapparat.
Miracle underviser og coacher desuden i DevOps toolings, f.eks. Ansible og Ansible Tower.
Med IaC bliver change management og configuration management en naturlig, veldokumenteret og effektiv del af enhver udviklings- & driftsproces.

code
Containerization

Migrering af eksisterende on-prem applikationer til Linuxcontainers.
Med container og de rette udviklingsstandarder, er det muligt at levere Atomic services/microservices som minimerer impact of change ved ændrede forretningsbehov. Samtidig understøttes skalering af udvikler-teams i organisationen, da disse får mulighed for at arbejde parallelt på samme system – uden forstyrrelser.

api
Orkestrering

Med platforme som f.eks. OpenShift, OKD og AWS ECS bliver det muligt at optimere og allokere hardware ressourceforbrug til rette services og systemer i en transparent og standardiseret praksis. Udviklingsteams bliver dygtiggjort indenfor fast-track og kan hurtigt etablere den nødvendige infrastruktur og hurtigt og effektivt måle på performance og ressourceforbrug.

arrow_right_alt
CI/CD

Med Continuous Integration bliver det muligt for udviklingsteams at få hurtig feedback på software-ændringer, hvilket drastisk reducerer mængden af fejl, som når i produktion.
Continuous Delivery automatiserer komplekse deployments, og marginen for fejlkonfiguration reduceres.
Med Continuous Delivery øges driftsstabiliteten før, under og efter deployments betragteligt, da processen er automatisk og baseret på DevOps standarder.

Kom godt i gang

Måske overvejer I jeres fremtidige udviklingsplatform? Eller måske vil I blot høre mere om, hvad Miracle kan byde ind med på DevOps og CI/CD siden?
Kontakt os for en snak om netop jeres udfordringer.

 

Morten Randrup
Afdelingsleder
phone 2972 3735
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it