fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Application
Management
Service (AMS)

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

At outsource applikationsforvaltning

Undersøgelser viser, at virksomheders IT-afdelinger bruger 70% af tiden på at forvalte deres applikationer.

Outsourcing af applikationsforvaltning skaber ikke blot mere tid i IT-afdelingen til innovation og nyudvikling af smarte løsninger til forretningen – det sikrer også, at de eksisterende applikationer videreudvikles, udbedres og vedligeholdes.

Mere tid til innovation

Brandslukning og uregelmæssige ressourcetræk på medarbejdere til vedligehold af gamle applikationer fjerner tid og fokus fra innovation og digital transformation.

Applikationen, der startede som en hurtig løsning på en specifik udfordring, bliver med tiden videreudviklet og forretningskritisk – og forvaltningen af den tager nu alt for meget tid i IT-afdelingen.

Det kan være svært at bevare viden om applikationer i IT-afdelingen. Medarbejdere stopper og får ikke videregivet deres viden, og med ét går vigtig viden tabt.

Gert og Simon ved trappen i aarhus

Optimering & refaktoring

Miracle gør en dyd ud af at overskue komplekse systemer og sikre fremtidig udvikling og drift.

Sammen med jer laver vi et nyt roadmap, der giver mest mulig værdi for jer, samtidig med at vi sikrer den daglige drift af systemet.

Uanset om det er af kort eller længere varighed, så kan vi hjælpe.

 

Få maksimalt ud af jeres IT-investering – lad Miracle overtage supporten

Applikations- og driftssupport

Hos Miracle sætter vi en ære i at kende vores kunder og jeres systemer. Udover at overtage forvaltningen af applikationer, tilbyder vi også support på SLA-aftaler. Vi tager udgangspunkt i rammeværket ITIL i et fleksibelt setup, der understøtter jeres behov uden langtrukne processer og procedurer.

Kom godt i gang…

Tag fat i os til en uforpligtende snak om netop jeres applikationslandskab.

 

Hans William Falck
Afdelingsleder
phone 2073 7433
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it