Tilpas din teknologi til din problemstilling - ikke omvendt

Teknologier

Atlassian

At have forståelse for hvordan teknikken fungerer, og hvordan den sættes op, er essentielt.

Det svære er at forstå brugernes behov og processer rigtigt, og det er helt fundamentalt for at kunne designe den rigtige løsning og mappe den rigtige opsætning til brugernes behov.

Det er vi fuldt bevidst om i Miracle, og vores mantra i forbindelse med Atlassian er: At der skal være balance mellem teknikken, processerne og ikke mindst menneskerne der arbejder med løsningerne.

RedHat

Vi har nogle af danmarks dygtigste Red Hat specialister, lige fra infrastruktur, RHEL og Storage til Middleware, OpenShift og Hybrid Cloud løsninger.
Vi kan opsætte, overvåge og optimere jeres Red Hat systemer.

Vi kan udvikle og integrere med Red Hats produkter.
Vi har stor erfaring med at rådgive og drive forandringer i organisationer igennem, som tager ny teknologi i anvendelse og derfor skal arbejde sammen på nye måder.

AWS

Som Amazon Web Services (AWS) partner at navigere i AWS’s Cloud services. Det svære er at definere og eksekvere en strategi for tilgangen til cloud. Vi er specialister i at udvælge og optimere brugen af de rette services.

I Miracle har vi fokus på cloud kerneværdierne: Operational Excellence, Security, Reliability, Performance Efficiency og Cost Optimization. Dette afspejler sig blandt andet i vores AWS Team, hvor vi har fagligt stærke teknikguruer, men også certificerede AWS Solutions Arkitekter. For at sikre at vi hjælper jer med at få det optimale udbytte af Cloud har vi en tilgang, der understøtter at vi kommer hele vejen rundt.

Open Source

Vi er et team med navnet Aperta med fokus på at levere Open Source, og kan også levere licenser og subscriptions til jeres projekter.

Vigtigst for vores team er at sætte kvalitet først, i alle opgaver, uanset størrelse.

 

Sysdig

Miracle er Sysdig partner, vi forstår containere og ved at sikkerhed og indsigt er vigtigt.

Derfor anbefaler vi Sysdigs platform til container installationer der har brug for maximal sikkerhed og indsigt i hvad der sker på din installation.