Skrevet: tirs. 4 feb. 2020

Invitation til event om Digitaliseringsledelse

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Miracle Ballerup og Aarhus når vi i samarbejde med Computerworld dedikerer en dag til digitaliseringsledelse.

Miracle Ballerup: Torsdag d. 11 juni.
Miracle Aarhus: Onsdag d. 16 september.

Vi er super stolte over at få besøg af de tre stærke CIO’s fra Nilfisk, COOP og DSB, der sammen med andre eksperter vil øse af deres erfaringer med digitaliseringsledelse. Også vores egen innovationsdirektør Ursula Krogsbøll er taler på dagen og bidrager med et indlæg om ”Organisationspsykologi for tech-people” – tips og tricks til dig, der skal have tingene til at lykkes i den virkelige verden.

Digitaliseringsledelse er på alles læber i disse dage. Alle vil være mere innovative, mere digitale og udvikle smarte digitale services og lækre produkter hurtigere. Men hurtig udvikling og digital innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med traditioner, siloer og faste arbejdsgange.

Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Hele dagen styres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på stærke oplæg, intensive sessioner med refleksion, dialog med dagens oplægsholdere og inspirerende samvær med fagfæller.

Arrangementet d. 11 juni foregår I vores lokaler på Borupvang 2C, 2750 Ballerup fra kl. 08.30-15.00.
Tilmelding til Ballerup event

Arrangementet d. 16 september foregår I vores lokaler på Skanderborgvej 232, 8260 Viby J fra kl. 08.30-15.00.
Tilmelding til Aarhus event

Pris for deltagelse inkl. morgenmad og frokost er 1.995,- ex moms. Gælder til én event. Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her:

Vi glæder os til at se dig!

Miracle

Har du spørgsmål om arrangementet så kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 5374 7167
ukr@miracle.dk