fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Innovation

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Det handler om mennesker

Vi er meget bevidste om ikke at blive analogt digitale. Løsninger, der passer til verden, mennesker og forretning i 2021 skal være innovative, inspirerende, enkle at gå til – og kort sagt en god oplevelse.

Derfor arbejder vi med oplevelsesdesign, når vi udvikler en digital service. Vi forholder os til menneskelig adfærd og skaber oplevelser, der er venlige, imødekommende og intuitive. Det er dét, der skal til, for at servicen opleves som tidssvarende og i sidste ende bliver brugt.

Plads til innovation i organisationen

Innovation er ikke noget, man får leveret i en trækasse fra Aarstiderne. Og det kan ikke isoleres til en enkelt afdeling. Derfor er innovation-labs næsten blevet en kliché, og der er opstået et nyt begreb: Innovationsteater. Fordi innovationssatelitterne ofte skuffer. Og nedlægges. Og så står vi der, med en brugt 3D printer og en virtuel brille.

Innovation skal kunne rummes i organisationen for at fungere. Derfor er det vigtigt, at organisationen kan håndtere initiativ og idéer. Det lyder som en selvfølge, men det er tit vores processer og “best practices”, der står i vejen for innovation.

Har vi for travlt til at være innovative?

I stressdiagnostisering taler man om ”den opvarmede fase”. I den opvarmede fase taler vi hurtigere, bevæger os hurtigere, udstråler utålmodighed, sender mails udenfor arbejdstiden, spiser frokost ved skrivebordet, checker mails på mobilen konstant, kommer for sent til møder og har helt generelt hovedet et andet sted end i nuet.

Den adfærd forhindrer os i at tænke nyt. Det er der simpelthen ikke båndbredde til.

Derfor starter opbygningen af en god innovationskultur med at vi skaffer båndbredde til det enkelte menneske, så vi kan bruge vores hoveder, få idéer og se tingene fra nye perspektiver.

Ursula foredrag om innovation

Lad os sammen starte jeres rejse

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om hvordan du skaber en succesfuld transformation, så kommer vi gerne forbi og fortæller og inspirerer jer. I sætter rammerne og vi glæder os til at møde dig og dit team, jeres afdeling eller hele virksomheden til et morgenmøde. Det er op til jer. Skriv til Ursula, så er I allerede i gang.

Kom godt igang

 

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it