Vi skaber fremtidens løsninger på 12 uger!

Vores tilgang

Fast Track Development

Fast track development er udvikling på 12 uger fra 1. co-creation session til lanceringsklar løsning. Vi arbejder efter nogle fastlagte dogmeregler: Max 12 uger, ingen specifikation, friendly usertest only, max 500 timer, max fem deltagere. Det er effektivt. Det giver nyskabende løsninger. Og den hurtige lancering sikrer, at vi får prøvet tingene af i den virkelige verden meget hurtigt. Bonus ved Fast Track Development er, at det er sjovt, inspirerende og en fantastisk måde at få din viden, og vores viden til at nå sammen på.

Co-Creation

Co-creation erstatter specifikationen. Vi arbejder med tre på hinanden følgende co-creation session, med 10 dages mellemrum. Det giver langt bedre løsninger end det er muligt at opnå via specifikation. Simpelthen fordi vi bliver konkrete allerede, når vi mødes til 2. co-creation session. Her kan du se en prototype, af det vi nåede frem til efter 1. session. Og der er altid plads til forbedring:-) Efter tre sessioner, og tre gange videreudvikling af prototypen, er løsningen langt bedre end vi kunne have specificeret os til. Og du kan se præcis hvad du får.

Prototyping

Prototyping er en integreret del af Fast Track Development processen. Når vi er færdige med co-creation forløbet, står vi med en prototype vi kan arbejde videre på. Vi er allerede godt igang med selve udviklingen. Vi laver prototypen direkte i udviklingsværktøjet. På den måde kan du prøve den af, og vise den frem på en realistisk måde. På den måde fjerner vi rigtig meget usikkerhed: Du kan SE om noget fungerer lækkert, i stedet for at håbe på det måske bliver lækkert, når det bliver implementeret. Du får en præcis fornemmelse af hvad du får.

Digital Strategi

Vi er meget bevidste om ikke at blive analogt digitale. Løsninger der passer til verden, mennesker og forretning i 2019 skal være innovative, inspirerede, enkle og en god oplevelse. Vi arbejder med oplevelsesdesign, når vi udvikler en digital service. Vi forholder os til menneskelig adfærd, og skaber oplevelser der er venlige, imødekommende og intuitive. Det er det der skal til, for at servicen bliver brugt. Og så arbejder vi med løsninger der skal kunne udskiftes. Det, du og dine kunder opfatter som lækkert og banebrydende i 2019, er ikke anvendeligt i 2024. Derfor er Fast Track Development så vigtigt og rigtigt: Fordi det giver plads til nye løsninger. Det er det, du og dine kunder har brug for: Tidssvarede serviceoplevelser.

Cases

Et lille udpluk af vores projekter

Services

Vi elsker det vi laver. Og i al beskedenhed kan vi lidt af hvert.

Enterprise communication

Vi laver mobilt intranet uden CMS. Vi rykker virksomheden tættere sammen, og skaber jeres egen personlige værktøjskasse, som I altid har ved hånden. Det handler om at skabe de bedst tænkelige rammer for samarbejde, kultur og tilhørforhold. Det handler om god kommunikation, til og fra og imellem ansatte.

Sikkerhed

Hos Miracle sætter vi sikkerheden i første række. Vi ved, at sikkerhed er en af de største barrierer for at komme i gang med f.eks. mobile løsninger. Vi gennemgår jeres unikke sikkerhedsbehov, og kommer frem til en løsning, der sikrer jeres kerneforretning, uden at underminere brugeroplevelsen. Det handler om tryghed, tilgængelighed, ansvarsbevidsthed og alle de muligheder der er for kryptering, fingeraftryksscanning, pinkodelås osv.

Mobile oplevelser

En app skal gøre sig fortjent til at ligge på brugerens smartphone, ellers bliver den slettet. Målet er at komme helt tæt på kunden. Indhold og funktionalitet skal skabe værdi for kunden, og leveres med et intuitivt og brugervenligt interface. Det handler om kunden. Det handler om at kunden kan vælge. Vi skal lave digital service der fortjener at blive brugt. Apps er et aktivt tilvalg.

Design

Vi brænder for æstetik. Vi brænder for services, der matcher nuet. Vi brænder for den gode brugeroplevelse. Design er det altafgørende fundament for den bedst mulige oplevelse for brugeren. Derfor arbejder designer og udvikler tæt sammen med jer, igennem hele forløbet med at udvikle en app. Det sikrer det bedste færdige resultat. Det handler om skønhed.

Digital strategi

Vi rådgiver om, hvordan jeres forretning ruster sig bedst muligt digitalt i en foranderlig verden. Vi rådgiver om processer, der sikrer hurtige resultater med et minimum af risiko. Vi rådgiver om levetid på applikationer, og vi rådgiver om hvordan du får value for money.
Og vi ved i al beskedenhed en masse om digital innovation.

Integration

Vi har styr på integration til nem-id, betalingsportaler, legacy systemer, varelagre, og data i skyen. Ingen opgave er for teknisk. Det handler om adgang til data. Det er der, vi skaber værdi. Når vi kombinerer brugeroplevelse med adgang til data og service, der gør dagligdagen lettere.
Data er det nye guld.

Kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 5374 7167
ukr@miracle.dk