fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Vores arbejdsplads

Her er godt at være

Vores medarbejdere er vores guld! Derfor går vi op i at skabe en sund og attraktiv arbejdsplads, som bidrager til god livskvalitet. Det er vores overbevisning, at overskud, engagement og trivsel vokser ud af forståelse, dialog og interesse. Og ud af viljen til at ville ændre det, der ikke fungerer.

Medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde er noget, vi skaber sammen på vores fælles arbejdsplads. Byggestenene er blandt andet indflydelse på egen arbejdsdag, frihed til at tage beslutninger og fleksibilitet ift. individuelle behov og ønsker.

Diversitet er afgørende for vores udvikling, og det er vigtigt for os, at alle uagtet køn, alder, religion og særlige behov føler sig godt tilpas i Miracle. Vi tror på, at mangfoldighed skaber rum for både menneskelig og faglig udvikling.

Miracle GAIS måling 2021

Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

Vi har en ambition om at være Danmarks bedste IT-arbejdsplads. Det sikrer vi os ved konstant at sørge for, at vi scorer højt i de årlige medarbejderundersøgelser, som gennemføres af et uafhængigt eksternt analysefirma. Miracles vigtigste aktiver er vores medarbejdere. Vores styrker ligger bl.a. i diversiteten af vores kollegaer og at anerkende de unikke værdier, som vi hver især bringer til arbejdspladsen. Derfor undersøger vi altid, hvordan vi kan forbedre os og skabe et miljø, der giver rum til kreativitet, hvor der er kort vej fra idé til handling.

Mette Krifa

“Vi har siden 2019 målt arbejdslysten på Miracle, og vi ser tydeligt, at Miracles lederteam kontinuerligt arbejder for at skabe et godt arbejdsmiljø. Miracles medarbejdere har en høj tilfredshed i deres job, ikke mindst pga. den høje grad af frihed og tillid til den enkelte.”

Mette Kronback, Arbejdslystkonsulent, Krifa

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Hvordan er det at arbejde hos Miracle?

Vi har bedt Tina, Rie og Martin om at dele deres oplevelser og erfaringer med at arbejde hos Miracle.

Medarbejder foto

Livskvalitet & ansvarlighed

Vi tager vores ansvar over for vores medarbejdere meget alvorligt og vi går op i at skabe en sund arbejdsplads, som kan bidrage til livskvaliteten for alle vores medarbejdere. Det er vores ønske at være en attraktiv og mangfoldig arbejdsplads – diversitet er afgørende for vores udvikling. Derfor opfordrer vi alle uagtet køn, nationalitet, race, alder eller religion til at søge job hos os.

Vi prioriterer en god balance mellem arbejde og fritid og tror på, at en sund balance skaber mere overskud og bedre trivsel på arbejdspladsen. Det handler om ligevægt og prioriteringer, og vi anser dette som værende en mellemvej mellem udfordring og aktivitet på den ene side – og nærvær og afslapning på den anden.

Derfor arrangerer vi en række sociale aktiviteter, som bidrager til et sundt arbejdsklima – bl.a. løbeture og gåture i arbejdstiden. For mange er motion en vigtig faktor for deres personlige velvære, men det kan være svært at finde tid til sig selv i en travl hverdag. Dette vil vi gerne imødekomme. Andre sociale aktiviteter omfatter bl.a. cykelture, vinklub, bordfodbold- og poolturneringer.

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it