fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Fast
Track
Development

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Få tid til innovation uden at gå på kompromis med driften

Det er de færreste forundt at melde sig ud af hverdagsræset og fokusere helhjertet på innovation. Fast Track Development gør det muligt at udvikle nye, spændende services, uden at beslaglægge hele jeres båndbredde, så I stadig kan passe jeres daglige drift.

I vil blive overraskede over, hvor få timer, I skal afsætte fra idé til lancering

I deltager tre personer fra jeres virksomhed som forretningsspecialister på tre co-creation sessions. Efter seks ugers forløb præsenterer I en demo for ledelsen, når Proof of Concept-modellen er færdigudviklet, og så arbejder I med at planlægge lanceringen. Resten klarer Miracle.

Co-creation

Fast Track Development indledes med tre co-creation sessions af to timers varighed med 10 dages mellemrum. Hver session resulterer i en prototype, og den tredje og sidste version af prototypen definerer det lanceringsklare produkt: En POC.

Proof of Concept: POC

POC’en fungerer som et visuelt beslutningsgrundlag, der viser version 1.0 af den digitale service. Den er grundlaget for en go / no-go beslutning.

Minimum Viable Product: MVP

MVP’en er den version af den digitale service, som vi går live med. Det er ikke en full-featured digital service, men en forsimplet version af det endelige produkt, og MVP’en skal indeholde den kerne af services, der skaber mest værdi for slutbrugeren. Kort efter lancering har vi adgang til faktuel viden om brugeradfærd baseret på statistik – og et solidt fundament for version 2.0.

Friendly user-test

Vi ved, at det er de første fem testpersoner, der giver ny viden. Derfor har vi reduceret testforløbet til netop fem personer. Testen kan udføres på blot fem dage og giver maksimalt udbytte pr. testperson. Herefter skal produktet ud i den virkelige verden og stå sin prøve. Fordi teori og høj faglighed ikke kan måle sig med virkeligheden.

Kom godt igang

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it