Skrevet: tors. 27 sep. 2018

Fast Track Development i Finanssektoren

Kom og hør hvordan Fast Track Development går fra den første co-creation session til lanceringsklar løsning på 12 uger, baseret på faste dogmer: Max 12 uger, ingen specifikation, max 500 timer og max fem deltagere.

Velkommen til en ny virkelighed, hvor det at levere en digital service og cool stuff ikke behøver tage flere år.

Fast Track Development er udvikling på 12 uger fra den første co-creation session til lanceringsklar løsning. Der arbejdes efter nogle helt faste dogmer: Max 12 uger, ingen specifikation, max 500 timer og max fem deltagere. Det er effektivt og det giver nyskabende løsninger.

Kom og hør, hvordan e-nettet og AL-bank i samarbejde med Miracle A/S på den måde har fået udviklingen sat på skinner og se en demo af den digitale ejendomsvurderingsservice som AL-bank allerede har taget i anvendelse og baserer deres daglige arbejde i marken på.

Morgenmødet består af tre sessioner.

Session 1: Mindsettet bag Fast Track Development
Ursula Krogsbøll, Innovationsdirektør, Miracle A/S

Hvordan kommer vi til lanceringsklart produkt på 12 uger?
Hvordan sammensætter vi et effektivt team og hvordan undgår vi at belaste organisationen unødigt ved udvikling og implementering af nye services?

Alt dette og meget mere vil Ursula svare på når hun dykker ned i principperne bag Fast Track Development, og deler ud af hendes erfaringer og tricks.

Session 2: Sektorløsninger med fokus på omkostninger, coolnes og slutkunden
Pia Sandal, Property Data Business Consultant, e-Nettet A/S

Hvordan binder man IT og forretning sammen? Lige netop dette spørgsmål har Pia arbejdet målrettet med gennem de seneste 15 år, hvor hun har arbejdet med ejendomsvurdering og ejendomsdata i den finansielle sektor hos SKAT og som ejendomsmægler.

Hør mere om, hvordan kunderne vejledes i anvendelse og sammenstilling af data, og Pias oplevelse og erfaringer med at være tovholder på et Fast Track Development projekt.

Session 3: Sådan fik vi en indbydende mobil løsning, som vurderingsfolkene sætter pris på
Mikkel Krogsfeldt, Vurderingschef, AL-bank

Hvordan sikrer man kvalitet i hver eneste ejendomsvurdering? For AL-Bank var svaret en digital vurderingsapplikation, hvor medarbejdere hos AL-bank kan hente information om boligen de skal vurdere og hente data om tilsvarende huse i lokalområdet. Derudover kan de med billeder hurtigt dokumentere deres vurderinger af boligerne og på den måde sikre en informativ vurdering af høj kvalitet.

Det nye værktøj har medført en tidsbesparelse, der gør det muligt at vurdere flere ejendomme hurtigere.

Gennem Fast Track Development stod AL-bank hurtigt med et produkt som medarbejderne kunne prøve af, være med til at forme og være stolte af og tilfredse med.

Praktisk info
Sted: Miracle A/S: Borupvang 2C, 2750 Ballerup
Dato: 3. oktober 2018, 9:00 – 11:00
med registrering og morgenmad fra 8:30
Der er parkeringspladser ved adressen

Lidt om vores speaker:

Ursula Krogsbøll, Miracle A/S

Ursula har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S og har masser af praktisk erfaring med innovationsprojekter, organisationer og implementering.

Pia Lindquist Sandal, Property Data Business Consultant, e-nettet A/S
Pia Lindquist Sandal er Property Data Business Consultant hos e-nettet A/S og har de seneste 15 år arbejdet med ejendomsvurdering og ejendomsdata i den finansielle sektor, hos SKAT og som ejendomsmægler. Hos e-nettet binder hun IT og forretning sammen. Med jobbet i e-nettet har hun bundet de faglige og praktiske erfaringer fra ejendomsområdet sammen med sin IT-baggrund.

Mikkel Krogsfeldt, Vurderingschef, AL-bank
Mikkel Krogsfeldt har de seneste tre år været vurderingschef i AL-bank med ansvar for Arbejdernes Landsbanks vurderingskorps i hele Danmark. Vurderingskorpset udfører over 25.000 ejendomsvurderinger om året. Mikkel har mange års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han tidligere har været hos bl.a. Nykredit og Spar Nord.

det er nødvendigt at tilmelde sig eventet!

spørgsmål? Kontakt

Ursula Krogsbøll

Direktør, Digital strategi og innovation
Master IT-Management and Strategy

Ring på +45 53 74 71 67
ukr@miracle.dk