Skrevet: tirs. 25 feb. 2020

Få succes med din IT-faglighed

Hos Miracle arbejder vi ud fra mantraet; We Dare, We Share, We Care og stræber altid efter langsigtede kunderelationer gennem åbenhed og en ærlig tilgang til teknologien.

Vi udgiver hvert år Miracles Lille Røde og 2020 versionen handler om Organisationspsykologi for tech-people. Det handler bl.a. om Givers, Takers og Matchers, om hvordan du undgår at tabe slaget i mødelokalet og får succes med din faglighed. Du kan bestille den nedenfor.

I vores innovationsafdeling arbejder med Fast Track Development som sikrer at du kommer fra idé til lancering på 12 uger. Hvis du har lyst til at vide mere om dette og de konkrete processer det indebærer, så bestil en folder til dig eller en kollega.

I samarbejde med RedHat tilbyder vi et AMM-program. Det sikrer dig succes med din IT-portefølje. Vi ved det kan være svært at finde tiden til nyudvikling og transformation, men med AMM kan I komme i gang på 1 dag. Første skridt på din rejse er at bestille en folder om dette, så har du alt du skal bruge for lægge fundamentet for high performance.

Vil du høre mere så kontakt

Miracle Marketing

Marketing & Events

Ring på +45 2613 3282
marketing@miracle.dk