fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Open Shift webinar
afholdt september 2021

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.

Vil du gerne sikre succesfuld implementering af Open Shift?

Nåede du ikke webinaret d. 30/9? Så har du chancen her.

Du kan høre mere om hvorfor det kræver mere end den rette teknologi og platform at sikre dit IT-projekt bliver en succes. Derudover fortæller Danske Commodities om deres oplevelser, erfaringer og resultater med OpenShift i praksis.

Ingen udvikler på samme måde, og ingen applikationer er ens. Derfor er det essentielt at vælge en platform der kan understøtte alle behov, så sprints og release-mål bliver opfyldt.

Det vigtigste er at kunne drifte og udvikle, med sikkerhed for at slutresultatet fungerer og kan skaleres når behovet er der. Alt dette løser OpenShift. Her kan man deploye på samtlige større public cloud udbydere, eller i eget datacenter og binde det hele sammen.

Hos Miracle har vi erfaring med hele processen, fra koncept og arkitektur, deployment, drift, uddannelse af personale til applikations migrering og nyudvikling samt integrationer.

 

 

Program

Velkommen: hvordan sikrer man synergi mellem mennesker og teknologi
V. Morten Fredsø, Account Executive, Miracle A/S

Følg med og skalér med OpenShift.
V. Henrik Løvborg, Red Hat

Case: Danske Commodities
V. Jon Alexander Schou, Danske Commodities

Q&A

Hvis du har nogle spørgsmål

 

Peter Lindahl
Salgsdirektør
phone 2155 9927
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it