fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Turbo på det agile set-up

– når processen ikke
må spænde ben for
produktiviteten

Vi skal kunne agere og levere på akut opståede behov,
uden at sætte alt andet i stå

 

Nu er det blevet tid til at tage fat på bagsiden af vores agile rejser. Alt det vi normalt ikke taler om – men som mange oplever. Og som driller os. Det er ikke tilstrækkeligt, at IT-organisationen synes, det kører lige efter bogen. Resten af organisationen skal også være begejstrede: Hvordan oplever organisationen IT-leverancerne? Er organisationen glad? Er vi hurtige? Får IT ros?

Vi har inviteret en af landets mest erfarne agil eksperter og grundlægger af Agil Agenda, Annette Vendelbo, til at komme og dele ud af sine mere end 10 års erfaring med agile transformationer. Sammen med vores innovationsdirektør, Ursula Krogsbøll, vil hun perspektivere på, hvordan vi får styr på produktivitet, forudsigelighed og organisatorisk ro – midt i vores agile hverdag.

Vi gennemgår Fast Track Development og drøfter hvordan metoden anvendes parallelt med det klassiske agile set-up.

Og så sætter vi spotlys på den ofte oversete vej til agil succes: Kanban, som alt for sjældent er en aktiv del af vores agile set-up.

Det handler om at værne om de sprints, der allerede er planlagt. Så vi bevarer effektiviteten og forudsigeligheden i leverancen. Det handler om, at den virkelige verden tit er noget rod, som vi skal være gode til at navigere i.

Vi afholder eventet tirsdag d. 10 januar kl. 9-11 i København og fredag d. 27. januar kl. 13-15 i Aarhus.
Som Miracles gæst kan du deltage gratis i arrangementet, også selv om du ikke er medlem af Dansk IT. Du er meget velkommen til at invitere dine kolleger med. Hvis du sender en mail til meetinspire@dit.dk, så sørger Troels fra Dansk IT for at reservere en plads til dig og dine kolleger.

Læs mere om eventet i København her

Og du kan læse mere om eventet i Aarhus her

Annette multifarvet bluse

Annette Vendelbo driver virksomheden Agil Agenda. Hun er en af Danmarks mest erfarne og bredest funderede agile specialister. Hun har mere end 10 års praktisk erfaring med agile transformationer med Scrum, SAFe og Kanban. Derudover er hun en erfaren agil underviser, der gør en dyd ud af at kombinere teori med praktisk agilt arbejde ude i den virkelige verden.

Hun har beskrevet den agile teori sammen med sine erfaringer i sin bog ”Agile transformationer i praksis”. Hun har også sin egen podcast, ”Den agile agenda”, hvor hun fortæller råt for usødet om det agile. Både dét der virker godt, og dét der virker skidt. Annette er desuden en erfaren international foredragsholder, hvis mantra er: ”Virkeligheden vinder hver gang!

Ursula Portræt 2022

Ursula Krogsbøll har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital Strategi og Innovation hos Miracle A/S.

Ursula kan få ting til at ske og har bred praktisk erfaring fra den virkelige verden med facilitering af innovationsprojekter og implementering af strategi.

Vil du vide mere om vores event?

Ursula Krogsbøll
Innovationsdirektør
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it