fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Quarkus Webinar:
Simpel løsning til
komplekse
problemstillinger

 

Dine cookie-indstillinger tillader ikke videoindhold på websitet idet kategorien marketing er slået fra. Tryk HER for at opdatere dine indstillinger, hvorefter du kan genindlæse siden og se videoindholdet.
Bliv klogere på hvordan I opnår en effektiv platform for serverless, cloud og Kubernetes miljøer.

Nåede du ikke at deltage på Quarkus webinaret den 2.juni?

Så har du her muligheden for at høre Bankdata dele ud af deres erfaring med Quarkus og Red Hats take på en fremtidig Kubernetes-native Java framework.

Du finder webinar-optagelsen her.

God fornøjelse!

Hurtigere start-up tid og implementeringsforløb, lavere hukommelsesforbrug, forbedret scaleringsmulighed og øget produktivitet i udviklingen er bare nogle af de fordele, Quarkus tilbyder.

Quarkus er et Kubernetes-native Java-framework, som kan modernisere jeres Java applikations-landskab. Læs mere om Quarkus her og bliv meget klogere på hvordan et top-tunet full-stack framework kan øge produktiviteten markant.

Quarkus Webinar - afholdt juni 2021

Bankdata oplevede markante tidsbesparelser allerede i den tidlige fase af deres Quarkus-projekt. Afdelingschef Lars Christensen deler ud af alle deres erfaringer, resultater og fremtiden med et Kubernetes-native Java framework. Et setup som allerede fra starten har givet Bankdata overraskende gode resultater. Læs mere om Bankdatas erfaringer og sammenligning mellem Quarkus, Spring Boot and Quarkus Native i denne Blog Post (UK)

Henrik Løvborg fra Red Hat følger op med en teknisk beskrivelse af Quarkus. Et Kubernetes-native Java framework, til moderne applikationsudvikling, med fokus på serverless, microservices og containermiljøer. På webinaret har du mulighed for at spørge ind til, hvordan Quarkus kan hjælpe dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål til emnet?

Tina Facius
phone 2162 7825
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it