fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

Organisationspsykologi
for tech-people

Organisations-psykologi for tech-people er et tilbud til dig, der arbejder med digital transformation og ikke er ansat i HR. En mulighed for at blive bedre til at forstå dine omgivelser, dig selv og din rolle i samspillet med omgivelserne. Hermed bliver du bedre i stand til at få succes med sin faglighed – simpelthen fordi du mestrer og forstår alt det “udenom” bedre. Vi kommer forbi emner som mødelokaledynamikker, beslutningspsykologi og fravær af rationaler – og hvad det betyder for vores evne til at være innovative og tilpasse os nye krav til hastighed.

Tænk også over følgende: Det er blevet underskudsgivende for forsikringsselskaberne at sygeforsikre os. Ikke fordi vi skal i kræftbehandling eller skal vokse rigtigt sammen efter skiferien. Men fordi rigtig mange af os får stress. Hvordan forholder vi os så lige til det? Vi skal bl.a. tale om at projektdeltagere har man til låns. Og det er bedst at aflevere dem igen i god stand. Så det næste projekt også kan komme godt fra start. Så hvorfor fokuserer vi ikke ret meget på mennesket i vores projektmodeller? Og hvorfor stiller vi som organisation først og fremmest krav til det, der kan tælles?

Organisationspsykologi for tech-people

Og så skal vi forbi begrebet kalkun konklusioner. Kalkunkonklusioner?  Beder man en kalkun komme med en prognose for i morgen vil den – baseret på historiske facts – antage at det bliver en god dag med masser af mad, hyggeligt samvær med andre kalkuner og en omsorgsfuld bondemand, der sørger for den rette staldtemperatur og den rette strøelse …. Men hvad nu hvis i morgen er Thanksgiving? Vi kan allerede nu røbe, at her har vi mennesker åndelige fællestræk med kalkuner: Vi er rigtig dårlige til at forudsige hændelser, der ikke er indtruffet før.

Tryk her for at booke en session

Book en session

Ursula er direktør for digital strategi og innovation hos Miracle.

Hun har en master i IT-ledelse og strategi og rådgiver til dagligt om konceptudvikling, it-strategi og facilitering af innovationsprojekter.

Hvis du vil vide lidt mere om hvad Ursula står for, kan du høre hende fortælle om De menneskelige faktorer i podcast nr. 41 fra Dansk It her

 

Ursula Krogsbøll
Innovation
phone 5374 7167
Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it