fbpx

Miracle A/S
Borupvang 2C
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 8855
CVR: 2567 8990
info@miracle.dk

X

OffDig 2023

Vores tema i år:
Fast Track Development

Tilmeld dig her

IT-udvikling – lige på og hårdt

 

På dette års OffDig har vi valgt at sætte fokus på Fast Track Development som en strategisk core kompetence. Det har vi, fordi det er en yderst effektiv tilgang til IT-leverancer, når noget skal gå stærkt, når økonomi og kalendertid er en begrænsning, og opgaven ikke er gjort programmeringsklar.

Der er nye best practices i 2023, når vi arbejder med digitalisering

Vi kan udvikle meget mere funktionalitet pr. krone, hvis vi arbejder med Proof of Concepts (POC) og Minimum Viable Products (MVP) end vi kunne i det klassiske setup med specifikationer, projektledelse og change-requests. Vi kan først og fremmest risikominimere, fordi vi bliver konkrete hurtigt. Og oven i det, kan vi levere i et helt andet tempo.

Det kan du høre meget mere om den 8. og 9. marts, når OffDig 2023 løber af stablen i ODEON i Odense. Her er Miracle medarrangør, og vi glæder os til at få en spændende snak med dig og dine kolleger om digitalisering. Du kan finde os på stand nr. 29, hvor du kan møde:

Lars Krogshede, Principal Consultant hos Knowit,

Peter Faber, Head of Business Development hos Knowit,

Simon Møgelvang Bang, CTO hos Miracle,

Hans William Falck, Head of Atlassian Services hos Miracle og

Ursula Krogsbøll, Afdelingsdirektør hos Miracle Innovation.

Vi glæder os til at møde dig og strække tanker sammen. Og så kan du selvfølgelig også hente dit eksemplar af Miracles Lille Røde 2023 – som i år er blevet grøn. Kom forbi og hør hvorfor.

Gudrun Klint

Vores oplæg ved OffDig 2023

Torsdag d. 9. marts kl. 10:20 indtager vi Scene Schiøtz og stiller skarpt på IT-udvikling i kategorien ”Teknologi der forandrer”.

Her giver vi mikrofonen videre til Gudrun Klint, Direktør for FritValgService og Forretningsudviklingschef hos SKI. Gudrun fortæller om sine erfaringer med at bruge Fast Track Development i praksis: Det hele startede med et projekt, der blev langt billigere end ventet, gik i luften til tiden og ovenikøbet bliver rost af brugerne.

Det var derfor helt naturligt at fortsætte succesen, og bruge konceptet til udvikling af en ny digital platform til indkøb af biler. Missionen var at gøre indkøbsprocessen lettere, tage livet af flest mulige regneark og gøre det muligt, via et guidet flow, at indkøbe biler uden at være ekspertbruger. Det lykkedes! Og siden er det bare gået slag i slag. Fast Track Development er blevet en core kompetence hos SKI. Det er meget meget enkelt. Og meget meget effektivt.

Du kan læse mere om casen i novembernummeret af KIT magasinet her.

Praktisk information:

Hvornår: Torsdag d. 9. marts kl. 10:20 på Scene Schiøtz

Taler: Gudrun Klint, Direktør hos FritValgService og Forretningsudviklingschef for SKI

Kategori: Teknologi der forandrer

Læs mere om OffDig og tilmeld dig her

Der anvendes cookies for at løfte brugeroplevelsen
Got it